Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro Athletic Templari
3-5-2 new Tactiek g8
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kőteleky geeft een hoge lob. Condeescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haydn onderschept slim de pass. Haydn draait met de bal, schiet en ... Cottenier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stergiou passt de bal in één keer door. Stufosu is nu in balbezit. Stufosu speelt de bal door. Almirón is nu in balbezit. Almirón schiet op doel. Csányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ćwieląg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zajkin de bal. Zajkin geeft een lange en hoge pass. Medero rent richting de bal. Medero schiet op doel. Cottenier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Doeltrap. Lorson komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Quentin onderschept slim de pass. Quentin passt de bal met de wreef. Bolovan is nu in balbezit. Haydn is nu in balbezit. Haydn haalt uit met een fantastische trap. Cottenier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Medero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balajti speelt de bal door. Medero heeft problemen om de bal te vangen. Osiatyński onderschept slim de pass. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 58%, Athletic Templari 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieni avanti Molinaro - Athletic Templari 0:0

56e minuut.
Hollós verovert de bal door een tackle van achteren. Hollós geeft de bal voor. Škabraha kopt de bal weg. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Csányi bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebane komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Quentin is nu in balbezit. Quentin geeft de bal voor. Condeescu rent richting de bal. Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lorson speelt de bal door. Stufosu is nu in balbezit. Quentin begaat een overtreding. Quentin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Stufosu kopt de bal weg. Stergiou rent richting de bal. Stergiou met een sublieme pass. Rebane is nu in balbezit. Rebane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stergiou de bal. Balajti begaat een overtreding. Balajti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ćwieląg rent richting de bal. Stergiou verovert de bal door een tackle van achteren. Stergiou passt de bal zonder na te denken. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Famiani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 43%, Athletic Templari 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieni avanti Molinaro - Athletic Templari 0:0