Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: pindui Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3805
pindui manzano
pipo def mod Tactiek pc1
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 41.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Londoño Restrepo geeft de bal voor. Dworzańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. Milkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - manzano 1:0

10e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal met de wreef. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Milkov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sieczka speelt de bal door. Sandrk is nu in balbezit. Tiitta rent richting de bal. Sandrk onderschept slim de pass. Sandrk haalt uit met een fantastische trap. Borys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Londoño Restrepo met een sublieme pass. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzańczyk is nu in balbezit. Meio Campista onderschept slim de pass. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. Milkov bokst de bal weg.

16e minuut.
Strolys passt de bal in één keer door. Sandrk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Londoño Restrepo. Londoño Restrepo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sandrk verovert de bal door een tackle van achteren. Sandrk passt de bal in één keer door. Strolys is nu in balbezit. Strolys schiet op doel. Borys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pindui - manzano 1:1

26e minuut.
Árva heeft problemen om de bal te vangen. Londoño Restrepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Londoño Restrepo geeft de bal voor. Daar is Koszora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora geeft een hoge lob. Milkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Topcia passt de bal zonder na te denken. Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal met de wreef. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lasker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel. Banciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - manzano 2:1

38e minuut.
Koszora onderschept slim de pass. Koszora passt de bal in één keer door. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel. Chourigo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sandrk onderschept slim de pass. Pourliotopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk verovert de bal door een tackle van achteren. Sandrk schiet op doel. Borys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pindui - manzano 2:2

42e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo schiet op doel. Milkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - manzano 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 36%, manzano 64%.
pindui - manzano 3:2

47e minuut.
Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt passt de bal zonder na te denken. Quevedo met een sublieme pass. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lasker bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva geeft een lange en hoge pass. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Londoño Restrepo de bal. Londoño Restrepo passt de bal zonder na te denken. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Milkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - manzano 4:2

54e minuut.
Chourigo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Árva met een snelle inworp. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dworzańczyk kopt de bal weg. Hirt is nu in balbezit. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Milkov bokst de bal weg.

64e minuut.
Dworzańczyk passt de bal zonder na te denken. Barrett rent richting de bal. Quevedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quevedo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Barrett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dworzańczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suzzani kopt de bal weg. Londoño Restrepo kan de bal niet met de borst controleren. Strolys rent richting de bal. Strolys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Londoño Restrepo verovert de bal door een tackle van achteren. Londoño Restrepo passt de bal met de wreef. Quevedo is nu in balbezit. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Banciu geeft de bal voor. Klungelig pakt Sandrk de bal. Sandrk passt de bal in één keer door. Strolys rent richting de bal. Strolys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tiitta rent richting de bal. Sieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Sieczka passt de bal zonder na te denken. Sandrk rent richting de bal. Sandrk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Zapolny de bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo passt de bal met de wreef. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 40%, manzano 60%.
pindui - manzano 4:2