Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: Pri-Pri Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2700
Pri-Pri Montesardo
luca 343 Tactiek 4132 torneo
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Buscan geeft een hoge lob. Zwierzchowski kopt de bal weg. Quang Hữu heeft problemen om de bal te vangen. Grabowski is nu in balbezit. Grabowski haalt uit met een fantastische trap. Paulson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Montesardo 0:1

30e minuut.
Grabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzchowski is nu in balbezit. Opaliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zwierzchowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zwierzchowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Chwiałkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bordakiewicz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wałęsa. Wałęsa krijgt een gele kaart. Buscan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guignard komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Balewski geeft een hoge lob. Decauwere is nu in balbezit. Decauwere geeft een hoge lob. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Cerna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 49%, Montesardo 51%.
Pri-Pri - Montesardo 0:1

57e minuut.
Chwiałkowski onderschept slim de pass. Chwiałkowski speelt de bal door. Simashko rent richting de bal. Simashko draait met de bal, schiet en ... Cerna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pri-Pri - Montesardo 1:1

65e minuut.
Inworp. Motzo komt het veld opgelopen. Barbon komt het veld opgelopen. Guignard met een snelle inworp. Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap. Paulson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Guignard speelt de bal door. Bok rent richting de bal. Bok geeft de bal voor. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rębacz rent richting de bal. Rębacz passt de bal in één keer door. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo schiet op doel. Paulson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Rębacz heeft problemen om de bal te vangen. Hennessey is nu in balbezit. Rębacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rębacz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 62%, Montesardo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pri-Pri - Montesardo 1:1