Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: Parque Palermo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20105
Adelante Palermo pindui
xrs-1PS-ul Tactiek pipo def mod
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 51.6
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Shalunts probeert naar een medespeler te passen. Turchi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiitta. Turchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Shalunts wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Hesp speelt de bal door. Valeriano rent richting de bal. Valeriano draait met de bal, schiet en ... Borys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - pindui 1:0

14e minuut.
Suzzani onderschept slim de pass. Kojić rent richting de bal. Kojić passt de bal met de wreef. Valeriano rent richting de bal. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valeriano is nu in balbezit. Turchi rent richting de bal. Valeriano is nu in balbezit. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - pindui 2:0

22e minuut.
Azeglio met een sublieme pass. Daar is Hesp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramski. Kramski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalunts is nu in balbezit. Klungelig pakt Shalunts de bal. Shalunts geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 28%, pindui 72%.
Adelante Palermo - pindui 2:0

48e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo passt de bal in één keer door. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Hesp rent richting de bal. Shalunts met een sublieme pass. Valeriano rent richting de bal. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - pindui 3:0

63e minuut.
Shalunts onderschept slim de pass. Shalunts passt de bal zonder na te denken. Kojić rent richting de bal. Kojić geeft de bal voor. Turchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tarnat neemt vlug de vrije trap. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano met een sublieme pass. Hesp is nu in balbezit. Hesp geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shalunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kojić is nu in balbezit. Kojić geeft een hoge lob. Turchi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Londoño Restrepo heeft problemen om de bal te vangen. Shalunts is nu in balbezit. Shalunts passt de bal zonder na te denken. Hesp rent richting de bal. Hesp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valeriano rent richting de bal. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. Borys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Valeriano is nu in balbezit. Valeriano passt de bal in één keer door. Turchi rent richting de bal. Turchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - pindui 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 36%, pindui 64%.
Adelante Palermo - pindui 4:0