Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: CSKHeinz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3404
CSKHeinz F. C.Roman
23-12-20 Tactiek 541
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.8 gemiddelde waardering 35.1
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Piatti passt de bal zonder na te denken. Ullerup met een sublieme pass. Badini is nu in balbezit. Badini haalt uit met een fantastische trap. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - F. C.Roman 0:1

30e minuut.
Kalevras passt de bal met de wreef. Ullerup speelt de bal door. Daar is Piccinno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badini rent richting de bal. Badini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ullerup geeft de bal voor. Piatti probeert de bal met de borst te controleren. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini haalt uit met een fantastische trap. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - F. C.Roman 0:2

32e minuut.
Marri met een sublieme pass. Stamoulakis is nu in balbezit. Stamoulakis passt de bal met de wreef. Badini is nu in balbezit. Badini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nieziemski geeft een lange en hoge pass. Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Abazupulo kopt de bal weg. Badini rent richting de bal. Badini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKHeinz 57%, F. C.Roman 43%.
CSKHeinz - F. C.Roman 0:2

53e minuut.
Ryszko trapt de bal weg van het doel. Abazupulo kopt de bal weg. Klungelig pakt Piccinno de bal. Badini rent richting de bal. Badini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abazupulo verovert de bal door een tackle van achteren. Abazupulo passt de bal met de wreef. Badini rent richting de bal. Badini haalt uit met een fantastische trap. Cifone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - F. C.Roman 0:3

68e minuut.
Ullerup is nu in balbezit. Ullerup geeft een lange en hoge pass. Badini is nu in balbezit. Badini haalt uit met een fantastische trap. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kalevras geeft een hoge lob. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo is nu in balbezit. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nieziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski speelt de bal door. Badini is nu in balbezit. Badini schiet op doel. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKHeinz - F. C.Roman 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKHeinz 54%, F. C.Roman 46%.
CSKHeinz - F. C.Roman 0:4