Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.09
  • Stadion: Rosk UTD Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6075
Rosk UTD CSKHeinz
lluk Tactiek 23-12-20
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 24.9
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Matulewicz probeert naar een medespeler te passen. Winkler rent richting de bal. Winkler passt de bal zonder na te denken. Marculeta rent richting de bal. Marculeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mein kopt de bal weg. Natali probeert de bal aan de voet te houden. Marculeta rent richting de bal. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 1:0

11e minuut.
Enqvist kopt de bal weg. Marculeta is nu in balbezit. Minimo begaat een overtreding. Minimo krijgt een gele kaart. Marculeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kindera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marculeta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mein met een snelle inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre passt de bal in één keer door. Marculeta is nu in balbezit. Marculeta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Daar is Winkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marculeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 2:0

17e minuut.
Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Piccinno kopt de bal weg. Natali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Winkler heeft problemen om de bal te vangen. Winkler geeft een hoge lob. Piccinno heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marculeta heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marculeta rent richting de bal. Marculeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 3:0

25e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Winkler rent richting de bal. Winkler passt de bal met de wreef. Marculeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marculeta schiet op doel. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 4:0

31e minuut.
Marri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kindera probeert naar een medespeler te passen. Winkler controleert de bal met de borst. Kindera rent richting de bal. Winkler met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Piccinno geeft een hoge lob. Inworp. Enqvist met de inworp. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marculeta rent richting de bal. Marculeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 5:0

36e minuut.
Marchese rent richting de bal. Kindera verovert de bal door een tackle van achteren. Winkler speelt de bal door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 6:0

40e minuut.
Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler met een sublieme pass. Marculeta rent richting de bal. Marculeta haalt uit met een fantastische trap. Piatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Piatti passt de bal in één keer door. Mein met een sublieme pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 15%, CSKHeinz 85%.
Rosk UTD - CSKHeinz 6:0

48e minuut.
Winkler met een sublieme pass. Piccinno is nu in balbezit. Marculeta onderschept slim de pass. Marculeta schiet op doel. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 7:0

54e minuut.
Enqvist heeft problemen om de bal te vangen. Winkler probeert naar een medespeler te passen. Aguirre met een sublieme pass. Marculeta rent richting de bal. Marculeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 8:0

61e minuut.
Enqvist passt de bal in één keer door. Marculeta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minimo. Minimo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Natali met een harde bal richting middenveld. Enqvist kopt de bal weg. Piccinno heeft problemen om de bal te vangen. Marculeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marculeta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Enqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Enqvist probeert naar een medespeler te passen. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Marculeta is nu in balbezit. Marculeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Enqvist is nu in balbezit. Enqvist geeft een lange en hoge pass. Marculeta kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mein passt de bal zonder na te denken. Kindera speelt de bal door. Winkler probeert naar een medespeler te passen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mein neemt de hoekschop. Marculeta rent richting de bal. Marculeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 9:0

70e minuut.
Kindera geeft een lange en hoge pass. Enqvist rent richting de bal. Enqvist passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Winkler de bal. Winkler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Winkler met een sublieme pass. Enqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Enqvist passt de bal in één keer door. Marculeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marculeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Apollonio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enqvist met de inworp. Marculeta is nu in balbezit. Marculeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Natali geeft de bal voor. Marculeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enqvist kopt de bal weg. Marculeta heeft problemen om de bal te vangen. Marculeta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Marculeta onderschept slim de pass. Marculeta passt de bal zonder na te denken. Piccinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Enqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Enqvist haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 10:0

79e minuut.
Winkler geeft een hoge lob. Apollonio rent richting de bal. Enqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Enqvist draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosk UTD - CSKHeinz 11:0

86e minuut.
Enqvist onderschept slim de pass. Enqvist probeert naar een medespeler te passen. Kindera speelt de bal door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Prazeres trapt de bal weg. Daar is Winkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winkler speelt de bal door. Marculeta is nu in balbezit. Marculeta schiet op doel. Prazeres bokst de bal weg.

87e minuut.
Winkler passt de bal zonder na te denken. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre passt de bal in één keer door. Marculeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marculeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Piatti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enqvist met een snelle inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosk UTD 18%, CSKHeinz 82%.
Rosk UTD - CSKHeinz 11:0