Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i kamaleonti Mimalino
523 Tactiek AcquaLete
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten very good
adequate Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Ranković probeert naar een medespeler te passen. Vormärz rent richting de bal. Castella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castella krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Cera verovert de bal door een tackle van achteren. Cera controleert de bal met de borst. Cera speelt de bal door. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eckstein met de inworp. Castella rent richting de bal. Castella geeft een hoge lob. Lai Hang krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ranković met een sublieme pass. Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Mimalino 0:1

17e minuut.
Georget speelt de bal door. Cera heeft problemen om de bal te vangen. Cera passt de bal in één keer door. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ranković passt de bal met de wreef. Doganis speelt de bal door. Šestak heeft problemen om de bal te vangen. Lai Hang is nu in balbezit. Lai Hang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krol met de inworp. Vormärz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vormärz geeft de bal voor. Planck krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Šestak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Vasyliv rent richting de bal. Lai Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Hang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Emelequiano geeft een hoge lob. Grochal rent richting de bal. Grochal met een sublieme pass. Planck rent richting de bal. Planck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiricheş komt het veld opgelopen. Kowalczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 58%, Mimalino 42%.
i kamaleonti - Mimalino 0:1

47e minuut.
Daar is Planck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck onderschept slim de pass. Planck draait met de bal, schiet en ... Cotea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
i kamaleonti - Mimalino 1:1

50e minuut.
Piórko speelt de bal door. Georget speelt de bal door. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Castella bereikt de bal nog maar net als eerste. Castella probeert naar een medespeler te passen. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Mimalino 1:2

59e minuut.
Doganis is nu in balbezit. Doganis speelt de bal door. Castella rent richting de bal. Castella geeft de bal voor. Lai Hang krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Piórko geeft een hoge lob. Daar is Vasyliv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasyliv geeft de bal voor. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Georget onderschept slim de pass. Georget probeert naar een medespeler te passen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Hang haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Castella is nu in balbezit. Castella geeft een lange en hoge pass. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lai Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - Mimalino 1:3

82e minuut.
Planck is nu in balbezit. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon geeft een lange en hoge pass. Lai Hang rent richting de bal. Lai Hang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 51%, Mimalino 49%.
i kamaleonti - Mimalino 1:3