Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i kamaleonti FC Jupus ITA
523 Tactiek d41-2a_v3.2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 56.2
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Magnanimi is nu in balbezit. Magnanimi passt de bal met de wreef. Raig rent richting de bal. Raig haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - FC Jupus ITA 0:1

14e minuut.
Tašner probeert naar een medespeler te passen. Raig is nu in balbezit. Ranković begaat een overtreding. Raig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnanimi komt bij de bal en schiet. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Magnanimi is nu in balbezit. Magnanimi passt de bal zonder na te denken. Tašner rent richting de bal. Tašner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - FC Jupus ITA 0:2

23e minuut.
Fernández de Larrinoa passt de bal zonder na te denken. Raig rent richting de bal. Raig passt de bal met de wreef. Tašner rent richting de bal. Tašner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas met een sublieme pass. Raig probeert de bal aan de voet te houden. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Krol de bal. Magnanimi verovert de bal door een tackle van achteren. Magnanimi speelt de bal door. Raig rent richting de bal. Raig schiet op doel. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sánchez Armas speelt de bal door. Magnanimi rent richting de bal. Magnanimi passt de bal met de wreef. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - FC Jupus ITA 0:3

39e minuut.
Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas passt de bal in één keer door. Tašner rent richting de bal. Tašner haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sánchez Armas passt de bal met de wreef. Uneken is nu in balbezit. Kondracki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondracki krijgt een gele kaart. Uneken wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uneken kan niet meer verder spelen. Hang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 71%, FC Jupus ITA 29%.
i kamaleonti - FC Jupus ITA 0:3

46e minuut.
Vreugdenhil komt het veld opgelopen. Bärtschi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Montalván geeft een hoge lob. Tašner kopt de bal weg. Klungelig pakt Ranković de bal. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Krol probeert naar een medespeler te passen. Tuberaider is nu in balbezit. Tuberaider haalt uit met een fantastische trap. Tiholov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pietrantuono komt het veld opgelopen. Guilhengas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Montalván passt de bal zonder na te denken. Vasyliv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyliv passt de bal in één keer door. Tuberaider rent richting de bal. Tuberaider draait met de bal, schiet en ... Sánchez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tiholov kopt de bal weg. Hang is nu in balbezit. Hang passt de bal met de wreef. Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas schiet op doel. Değirmencioğlu bokst de bal weg.

85e minuut.
Vasyliv heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Armas rent richting de bal. Sánchez Armas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández de Larrinoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández de Larrinoa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sánchez Armas speelt de bal door. Vreugdenhil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreugdenhil geeft de bal voor. Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tuberaider kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Armas rent richting de bal. Sánchez Armas passt de bal met de wreef. Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas schiet op doel. Değirmencioğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
i kamaleonti - FC Jupus ITA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i kamaleonti 58%, FC Jupus ITA 42%.
i kamaleonti - FC Jupus ITA 0:4