Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: niccolò Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16601
niccolò Gallicese
nala Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Montandon is nu in balbezit. Montandon passt de bal met de wreef. Boguś is nu in balbezit. Pacciello verovert de bal door een tackle van achteren. Pacciello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jankowiak geeft een lange en hoge pass. Ben Tifour heeft problemen om de bal te vangen. Corradini geeft de bal voor. Cosani rent richting de bal. Cosani haalt uit met een fantastische trap. Pačak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Łabuś met de inworp. De Marchesi probeert naar een medespeler te passen. Łabuś rent richting de bal. Łabuś geeft de bal voor. Gellei springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Corradini rent richting de bal. Corradini geeft een lange en hoge pass. Jankowiak heeft problemen om de bal te vangen. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani draait met de bal, schiet en ... Pačak bokst de bal weg.

17e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. De Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchesi passt de bal met de wreef. Gellei is nu in balbezit. Gellei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boguś kopt de bal weg. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon geeft een lange en hoge pass. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Coordes probeert de bal met de borst te controleren. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani schiet op doel. Pačak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Della Monica heeft problemen om de bal te vangen. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Monica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cullmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Marchesi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Montandon kopt de bal weg. Garyga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacciello. Pacciello krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Montandon is nu in balbezit. Montandon probeert naar een medespeler te passen. Timarić rent richting de bal. Timarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Gallicese 0:1

41e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimino. Łysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Marchesi met een snel genomen vrije trap. Cullmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyba bokst de bal weg. Gellei is nu in balbezit. Paal! Gellei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
niccolò - Gallicese 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 47%, Gallicese 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
niccolò - Gallicese 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Tcherednik de bal. De Marchesi rent richting de bal. De Marchesi passt de bal in één keer door. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Xudaverdiyev geeft een hoge lob. Coordes probeert de bal met de borst te controleren. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani draait met de bal, schiet en ... Pačak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Gallicese 1:2

54e minuut.
Boguś geeft een lange en hoge pass. Gellei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corradini. Gellei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Pacciello probeert naar een medespeler te passen. Timarić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montandon zal de hoekschop nemen. Cosani springt en kopt de bal. Pačak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Łysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tcherednik geeft een hoge lob. Timarić is nu in balbezit. Timarić schiet op doel. Pačak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - Gallicese 1:3

77e minuut.
Inworp. Gornati komt het veld opgelopen. Sascia komt het veld opgelopen. Zandomeneghi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 41%, Gallicese 59%.
niccolò - Gallicese 1:3