Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: Cobra Arena 2007
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 26788
A.C. Cobra dgenerationteam
523 Tactiek 4-1-2-3
46% Balbezit 54%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 48
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Agudelo probeert naar een medespeler te passen. Radzimski rent richting de bal. Radzimski geeft een hoge lob. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gulinati geeft een hoge lob. Contu kopt de bal weg. Klungelig pakt Taimla de bal. Pitran is nu in balbezit. Pitran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - dgenerationteam 1:0

22e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini onderschept slim de pass. Voltolini speelt de bal door. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. Tīklenieks met een sublieme pass. Klungelig pakt Potrzebowski de bal. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 26%, dgenerationteam 74%.
A.C. Cobra - dgenerationteam 1:0

48e minuut.
Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini geeft een hoge lob. Pitran is nu in balbezit. Pitran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Agudelo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tīklenieks de bal. Tīklenieks geeft een lange en hoge pass. Contu rent richting de bal. Contu haalt uit met een fantastische trap. Carralero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mačković rent richting de bal. Tīklenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Tīklenieks passt de bal in één keer door. Voltolini geeft de bal voor. Câţanu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Voltolini rent richting de bal. Met opzet legt Raglianti zijn tegenspeler op de grond. Voltolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simeoni met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Schneider de bal. Pitran is nu in balbezit. Pitran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Djetou kopt de bal weg. Voltolini geeft een hoge lob. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Raglianti speelt de bal door. Daar is Mačković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tīklenieks. Tīklenieks krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 34%, dgenerationteam 66%.
A.C. Cobra - dgenerationteam 1:0