Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: niccolò Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24275
niccolò B. Rebels
nala Tactiek petisso
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
62.2 gemiddelde waardering 50.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Scordo speelt de bal door. Cullmann is nu in balbezit. Iancu begaat een overtreding. Iancu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rowley is nu in balbezit. Rowley geeft een hoge lob. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bugajec rent richting de bal. Bugajec passt de bal in één keer door. Alcántara met een sublieme pass. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki draait met de bal, schiet en ... Pačak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Coordes heeft problemen om de bal te vangen. Wodecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boguś begaat een overtreding. Wodecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bugajec komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rowley bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowley passt de bal in één keer door. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - B. Rebels 1:0

15e minuut.
Wodecki passt de bal in één keer door. Samakis heeft problemen om de bal te vangen. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - B. Rebels 2:0

20e minuut.
Votruba geeft een hoge lob. Duțulescu kan de bal niet met de borst controleren. Fajdowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - B. Rebels 3:0

29e minuut.
Duțulescu probeert naar een medespeler te passen. Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec passt de bal zonder na te denken. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Coordes is nu in balbezit. Wodecki onderschept slim de pass. Wodecki draait met de bal, schiet en ... Pačak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - B. Rebels 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 54%, B. Rebels 46%.
niccolò - B. Rebels 3:1

51e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cullmann de bal. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann onderschept slim de pass. Cullmann schiet op doel. Tracotanza bokst de bal weg. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - B. Rebels 4:1

75e minuut.
Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowley is nu in balbezit. Tapanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Pačak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Łabuś speelt de bal door. Scordo rent richting de bal. Scordo speelt de bal door. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 53%, B. Rebels 47%.
niccolò - B. Rebels 4:1