Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. Dylanlandia
433 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.7 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Stamatiou passt de bal met de wreef. Višnjevac bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjevac passt de bal zonder na te denken. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Erutku is nu in balbezit. Omelete rent richting de bal. Omelete speelt de bal door. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Statu rent richting de bal. Statu draait met de bal, schiet en ... Ivanič bokst de bal weg.

6e minuut.
Siekiera geeft een hoge lob. Bermúdez rent richting de bal. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 1:0

10e minuut.
Višnjevac is nu in balbezit. Višnjevac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yiğitarslanoğlu de bal. Yiğitarslanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 2:0

13e minuut.
Artime is nu in balbezit. Spadaro is nu in balbezit. Spadaro speelt de bal door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wawrzyczek probeert de bal aan de voet te houden. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitarslanoğlu onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szwarczewski is nu in balbezit. Szaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwarczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omelete zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szwarczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Omelete geeft de bal voor. Statu probeert de bal aan de voet te houden. Raudberg met een sublieme pass. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rigon onderschept slim de pass. Rigon passt de bal in één keer door. Statu is nu in balbezit. Statu draait met de bal, schiet en ... Ivanič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 3:0

33e minuut.
Szaj heeft problemen om de bal te vangen. Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szaj krijgt een gele kaart. Szwarczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omelete met een snel genomen vrije trap. Szwarczewski rent richting de bal. Szwarczewski schiet op doel. Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Balıkçı speelt de bal door. Siekiera rent richting de bal. Siekiera geeft een hoge lob. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ivanič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Balıkçı speelt de bal door. Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarczewski draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 3:1

44e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Szwarczewski kopt de bal weg. Szaj rent richting de bal. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 37%, Dylanlandia 63%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 3:1

48e minuut.
Klungelig pakt Yiğitarslanoğlu de bal. Višnjevac bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjevac passt de bal zonder na te denken. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap. Ivanič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ivanič trapt de bal weg. Szwarczewski probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Coposu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Coposu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coposu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szwarczewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szwarczewski kan niet meer verder spelen. Gierowski komt het veld opgelopen. Omelete zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wakulczyk kopt de bal weg. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Klungelig pakt Szaj de bal. Wawrzyczek onderschept slim de pass. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk controleert de bal met de borst. Wakulczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek passt de bal in één keer door. Balıkçı rent richting de bal. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balıkçı neemt de hoekschop. Gierowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 3:2

64e minuut.
Wawrzyczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyczek passt de bal met de wreef. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 3:3

86e minuut.
Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Statu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Višnjevac is nu in balbezit. Višnjevac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Statu de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 4:3

89e minuut.
Erutku geeft de bal voor. Bermúdez kopt de bal weg. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 51%, Dylanlandia 49%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Dylanlandia 4:3