Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: FC CSC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28039
SquadroneAvvoltoi Sunsuna FC
532new Tactiek taaaaaaa
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 51.8
outstanding Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Inworp. Manu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzik geeft een lange en hoge pass. Gorząd krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lilleby probeert naar een medespeler te passen. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu geeft een lange en hoge pass. Sisinno heeft problemen om de bal te vangen. Induráin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Guzik is nu in balbezit. Guzik geeft de bal voor. de la Hera heeft problemen om de bal te vangen. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lilleby passt de bal met de wreef. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu geeft een hoge lob. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Sunsuna FC 1:0

17e minuut.
Daar is Alifragis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alifragis passt de bal zonder na te denken. Manu rent richting de bal. Manu geeft een lange en hoge pass. Gorząd springt en kopt de bal. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Sunsuna FC 2:0

20e minuut.
Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal met de wreef. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sisinno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manu zal de hoekschop nemen. Gorząd krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maiellaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abbadelli de bal. Atakişiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atakişiyev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli met een sublieme pass. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak verovert de bal door een tackle van achteren. Marciniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lilleby speelt de bal door. Manu rent richting de bal. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu geeft een lange en hoge pass. Gorząd springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Guzik rent richting de bal. Guzik passt de bal met de wreef. Manu rent richting de bal. Manu geeft een hoge lob. Gorząd maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 32%, Sunsuna FC 68%.
SquadroneAvvoltoi - Sunsuna FC 2:0

46e minuut.
Alifragis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alifragis geeft een hoge lob. Lilleby kopt de bal weg. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Əmirli probeert de bal aan de voet te houden. Buchalik rent richting de bal. Buchalik passt de bal met de wreef. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Buchalik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzik met een sublieme pass. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu schiet op doel. Lamotte bokst de bal weg. Manu is nu in balbezit. Manu geeft een hoge lob. Gorząd krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Sunsuna FC 3:0

58e minuut.
Guzik met een sublieme pass. Manu is nu in balbezit. Manu passt de bal in één keer door. Lilleby rent richting de bal. Lilleby draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Manu kopt de bal weg. Buchalik rent richting de bal. Buchalik speelt de bal door. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Buchalik is nu in balbezit. Buchalik passt de bal in één keer door. Manu is nu in balbezit. Manu geeft een hoge lob. Gorząd springt en kopt de bal. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu probeert naar een medespeler te passen. Lilleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilleby haalt uit met een fantastische trap. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Sunsuna FC 4:0

70e minuut.
Atakişiyev onderschept slim de pass. Atakişiyev probeert naar een medespeler te passen. Manu rent richting de bal. Manu geeft een hoge lob. Gorząd maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Buchalik met de inworp. Guzik rent richting de bal. Guzik geeft de bal voor. Maiellaro probeert de bal aan de voet te houden. Lilleby springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Korpics maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Manu rent richting de bal. Manu speelt de bal door. Lilleby is nu in balbezit. Lilleby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Sunsuna FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 42%, Sunsuna FC 58%.
SquadroneAvvoltoi - Sunsuna FC 5:0