Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: candido viganò
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13025
exilles Sunsuna FC
sunsuna sx Tactiek taaaaaaa
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 54.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Pellé probeert naar een medespeler te passen. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone geeft de bal voor. Abbadelli krijgt zijn hoofd ertegen. Pini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sunsuna FC 0:1

7e minuut.
Rorat met een sublieme pass. de la Hera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marin. Marin krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
exilles - Sunsuna FC 1:1

13e minuut.
Berbedo is nu in balbezit. de la Hera is nu in balbezit. Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sunsuna FC 2:1

28e minuut.
Calob passt de bal met de wreef. Bilewicz rent richting de bal. Daar is Bilewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilewicz geeft de bal voor. Marin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Calob de bal. Calob speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sunsuna FC 3:1

40e minuut.
Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Nowik probeert naar een medespeler te passen. Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz geeft de bal voor. Marin krijgt zijn hoofd ertegen. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bilewicz passt de bal zonder na te denken. Calob rent richting de bal. Calob passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 40%, Sunsuna FC 60%.
exilles - Sunsuna FC 3:1

54e minuut.
Sanneh passt de bal zonder na te denken. Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz geeft een lange en hoge pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Berbedo is nu in balbezit. Calob is nu in balbezit. Berbedo rent richting de bal. Berbedo draait met de bal, schiet en ... Sisinno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sunsuna FC 4:1

62e minuut.
Marciniak rent richting de bal. Marciniak passt de bal in één keer door. Daar is Skoczeń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbadelli rent richting de bal. Abbadelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bilewicz controleert de bal met de borst. Bilewicz met een sublieme pass. Berbedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sunsuna FC 5:1

70e minuut.
Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz passt de bal met de wreef. Berbedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sunsuna FC 6:1

71e minuut.
Berbedo probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pellé krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nowik is nu in balbezit. Nowik passt de bal met de wreef. Sanneh speelt de bal door. Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz geeft een hoge lob. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 36%, Sunsuna FC 64%.
exilles - Sunsuna FC 6:1