Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: gibs Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 19160
gibs Sunsuna FC
1 Tactiek taaaaaaa
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Marciniak onderschept slim de pass. Marciniak passt de bal zonder na te denken. Mongelli verovert de bal door een tackle van achteren. Toffanetti rent richting de bal. Toffanetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Daar is Commendatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellé is nu in balbezit. Pellé passt de bal zonder na te denken. Marciniak is nu in balbezit. Marciniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Giaccone probeert naar een medespeler te passen. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zolesi krijgt een gele kaart. Toffanetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Facchielli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Sunsuna FC 0:1

12e minuut.
Facchielli speelt de bal door. Giaccone speelt de bal door. Toffanetti is nu in balbezit. Toffanetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Masłowski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Sunsuna FC 0:2

20e minuut.
de la Hera probeert naar een medespeler te passen. Facchielli met een sublieme pass. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanetti is nu in balbezit. Toffanetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dzikowski speelt de bal door. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez heeft problemen om de bal te vangen. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski met een sublieme pass. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. Kulisek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Sunsuna FC 1:2

27e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski passt de bal met de wreef. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - Sunsuna FC 2:2

30e minuut.
Giaccone rent richting de bal. Mongelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giaccone raakt geblesseerd tijdens het duel. Toffanetti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Sunsuna FC 2:3

40e minuut.
de la Hera geeft de bal voor. Kačírek kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. García Menéndez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 63%, Sunsuna FC 37%.
gibs - Sunsuna FC 2:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iavaroni komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski schiet op doel. de la Hera geeft een hoge lob. Mongelli rent richting de bal. Mongelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
García Menéndez kopt de bal weg. Facchielli rent richting de bal. Facchielli passt de bal in één keer door. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Induráin rent richting de bal. Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski passt de bal zonder na te denken. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap. Kulisek bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Di Bari komt het veld opgelopen. Eremia komt het veld opgelopen. Peyrachia komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Eremia probeert naar een medespeler te passen. Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski speelt de bal door. Di Bari rent richting de bal. Di Bari schiet op doel. Kulisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is de la Hera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - Sunsuna FC 3:3

84e minuut.
de la Hera rent richting de bal. Di Bari onderschept slim de pass. Peyrachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyrachia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Toffanetti kopt de bal weg. Giaccone rent richting de bal. Giaccone met een sublieme pass. Pellé geeft de bal voor. Marciniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 55%, Sunsuna FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gibs - Sunsuna FC 3:3