Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: FC CB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21850
FC CB Città dei Candelieri
h2-divovero sp Tactiek FOZZATORRESE
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kelderman met een sublieme pass. Amundsen rent richting de bal. Amundsen passt de bal zonder na te denken. David rent richting de bal. David schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Margheritoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch onderschept slim de pass. Hajduković rent richting de bal. Dzieciuch onderschept slim de pass. Dzieciuch schiet op doel. Roussakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dumitraşcu geeft een hoge lob. Kelderman kopt de bal weg. Gouw rent richting de bal. Alemano verovert de bal door een tackle van achteren. Alemano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Russi bereikt de bal nog maar net als eerste. Russi passt de bal met de wreef. Amore is nu in balbezit. Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovesson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kelderman is nu in balbezit. Alemano is nu in balbezit. Moreno begaat een overtreding. Alemano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kelderman wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen passt de bal in één keer door. Kelderman met een sublieme pass. David is nu in balbezit. David schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 47%, Città dei Candelieri 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CB - Città dei Candelieri 0:0

47e minuut.
Kelderman kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcola de bal. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap. Korjus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Città dei Candelieri 1:0

58e minuut.
Hajduković passt de bal met de wreef. Amundsen rent richting de bal. Piruşca begaat een overtreding. Piruşca krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Daar is Kelderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Alemano is nu in balbezit. Alemano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Amundsen probeert de bal aan de voet te houden. Kelderman speelt de bal door. Alemano is nu in balbezit. Alemano haalt uit met een fantastische trap. Korjus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CB - Città dei Candelieri 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CB 39%, Città dei Candelieri 61%.
FC CB - Città dei Candelieri 2:0