Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: MAX ALLEGRI
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10350
HURRICANRANA ASD SPINZU_FOTBALLCLUB
ORTO MUSO Tactiek amuni
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 44.3
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rabatkevich rent richting de bal. Mocci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabatkevich. Rabatkevich krijgt een gele kaart. Mocci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mocci kan niet meer verder spelen. Oly komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate passt de bal in één keer door. Rabatkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabatkevich haalt uit met een fantastische trap. Bello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Lambrechts probeert de bal aan de voet te houden. Morton rent richting de bal. Morton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 1:0

14e minuut.
Lodolo is nu in balbezit. Lodolo probeert naar een medespeler te passen. Rabatkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabatkevich schiet op doel. Bello probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gazzola heeft problemen om de bal te vangen. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 2:0

21e minuut.
Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lambrechts de bal onder controle te krijgen. Rabatkevich is nu in balbezit. Rabatkevich schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Gazzola geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rabatkevich de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariz. Rabatkevich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rabatkevich kan niet meer verder spelen. Dyhrberg komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Morton rent richting de bal. Morton probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hałuszka met een snelle inworp. Mariz is nu in balbezit. Mariz passt de bal in één keer door. Matošević is nu in balbezit. Matošević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Morton probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg passt de bal in één keer door. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 3:0

35e minuut.
Gazzola speelt de bal door. Knochenbrecher is nu in balbezit. Lambrechts onderschept slim de pass. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Bello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bastone met een sublieme pass. Klungelig pakt Knochenbrecher de bal. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zárate passt de bal met de wreef. Morton is nu in balbezit. Morton met een sublieme pass. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 31%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 69%.
HURRICANRANA - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 3:0

55e minuut.
Quadrado speelt de bal door. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton is nu in balbezit. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zaborski passt de bal zonder na te denken. Morton is nu in balbezit. Turcinovich rent richting de bal. Morton verovert de bal door een tackle van achteren. Morton draait met de bal, schiet en ... Bello bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Lodolo de bal. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Knochenbrecher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knochenbrecher schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Oly is nu in balbezit. Morton rent richting de bal. Turcinovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcinovich krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Zaborski probeert naar een medespeler te passen. Zárate met een sublieme pass. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Bello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 4:0

81e minuut.
Klungelig pakt Kronenberg de bal. Oly is nu in balbezit. Heavy onderschept slim de pass. Matošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošević draait met de bal, schiet en ... Lembang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Morton onderschept slim de pass. Morton geeft een hoge lob. Gazzola heeft problemen om de bal te vangen. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Bello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 34%, ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 66%.
HURRICANRANA - ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 5:0