Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: Maior Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3547
Maior FC CB
nuovo 352prova Tactiek h2-divovero sp
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 55.7
solid Schieten formidable
very good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Puszkin heeft problemen om de bal te vangen. Priore is nu in balbezit. Puszkin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puszkin krijgt een gele kaart. Priore raakt geblesseerd tijdens het duel. David kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Drożdżewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Aksakal met een sublieme pass. Car rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juutilainen. Juutilainen krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Margheritoni onderschept slim de pass. Margheritoni passt de bal met de wreef. Kelderman is nu in balbezit. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Priore is nu in balbezit. Priore passt de bal met de wreef. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:1

22e minuut.
Dumitraşcu geeft de bal voor. Daar is Priore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David rent richting de bal. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:2

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajduković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelderman speelt de bal door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Leśniak met een sublieme pass. Norori is nu in balbezit. Dulski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dulski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Norori raakt geblesseerd tijdens het duel. Aksakal wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
David kopt de bal weg. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:3

29e minuut.
Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan geeft een hoge lob. Kelderman rent richting de bal. Kelderman geeft een lange en hoge pass. Priore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:4

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitraşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman geeft een hoge lob. David maakt een snoekduik en kopt de bal. Drożdżewski bokst de bal weg.

36e minuut.
Hajduković geeft een lange en hoge pass. David rent richting de bal. Shesterniov verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 58%, FC CB 42%.
Maior - FC CB 0:4

46e minuut.
Priore heeft problemen om de bal te vangen. Aksakal rent richting de bal. Priore verovert de bal door een tackle van achteren. David rent richting de bal. David schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:5

48e minuut.
Kelderman passt de bal in één keer door. Priore heeft problemen om de bal te vangen. David is nu in balbezit. Priore rent richting de bal. Priore haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:6

65e minuut.
Kelderman is nu in balbezit. Kelderman passt de bal in één keer door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kelderman passt de bal met de wreef. David probeert naar een medespeler te passen. Priore is nu in balbezit. Priore draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:7

73e minuut.
Priore is nu in balbezit. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman speelt de bal door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - FC CB 0:8

75e minuut.
Kelderman passt de bal in één keer door. Hajduković rent richting de bal. Hajduković passt de bal zonder na te denken. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Car rent richting de bal. Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Puszkin rent richting de bal. David onderschept slim de pass. David schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Leśniak onderschept slim de pass. Kelderman speelt de bal door. David probeert de bal met de borst te controleren. David schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Inworp. Dumitraşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelderman rent richting de bal. Kelderman geeft de bal voor. David springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 65%, FC CB 35%.
Maior - FC CB 0:8