Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piatto Ricco andreac
55 Tactiek andreacB3r
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
43.7 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten good
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


4e minuut.
Orsina rent richting de bal. Orsina passt de bal met de wreef. Bizoń rent richting de bal. Bizoń draait met de bal, schiet en ... Bataz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatto Ricco - andreac 0:1

11e minuut.
Bataz probeert naar een medespeler te passen. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers geeft een lange en hoge pass. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. Bataz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Wagemakers probeert naar een medespeler te passen. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela passt de bal in één keer door. Bizoń rent richting de bal. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeleń onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kacela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Useglio de bal. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kumpula rent richting de bal. Kumpula passt de bal met de wreef. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatto Ricco - andreac 0:2

34e minuut.
Inworp. Kumpula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wagemakers speelt de bal door. Bizoń rent richting de bal. Bizoń schiet op doel. Bataz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pashev heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers geeft een hoge lob. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kumpula met een sublieme pass. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela passt de bal zonder na te denken. Daar is Zgutczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgutczyński passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savasta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Styszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzara is nu in balbezit. Mazzara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatto Ricco 77%, andreac 23%.
Piatto Ricco - andreac 0:2

47e minuut.
Kumpula rent richting de bal. Kumpula passt de bal zonder na te denken. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń draait met de bal, schiet en ... Bataz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatto Ricco - andreac 0:3

54e minuut.
Kacela met een sublieme pass. Klungelig pakt Zgutczyński de bal. Zgutczyński passt de bal met de wreef. Kacela rent richting de bal. Kacela schiet op doel. Bataz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Mazzara passt de bal zonder na te denken. Savasta heeft problemen om de bal te vangen. Savasta passt de bal zonder na te denken. Bizoń rent richting de bal. Bizoń schiet op doel. Bataz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Chraca geeft een lange en hoge pass. Pashev heeft problemen om de bal te vangen. Kacela speelt de bal door. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jeleń onderschept slim de pass. Kumpula rent richting de bal. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumpula rent richting de bal. Kumpula haalt uit met een fantastische trap. Bataz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
D`Amone geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Castellotti de bal onder controle te krijgen. D`Amone is nu in balbezit. Castellotti onderschept slim de pass. Castellotti haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski bokst de bal weg. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatto Ricco - andreac 1:3

85e minuut.
Kacela geeft de bal voor. Useglio kopt de bal weg. Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wagemakers de bal. Wagemakers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kacela geeft een hoge lob. Useglio heeft problemen om de bal te vangen. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń draait met de bal, schiet en ... Bataz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatto Ricco 74%, andreac 26%.
Piatto Ricco - andreac 1:3