Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.17
  • Stadion: Diggia fc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 14879
Varese F.C Urano FC
444a. Tactiek 541
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 62.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


8e minuut.
Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden speelt de bal door. Caillaud speelt de bal door. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Candela rent richting de bal. Candela geeft de bal voor. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ... Gniadkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - Urano FC 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Bulzacki de bal. Marsili rent richting de bal. Bulzacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bulzacki geeft een hoge lob. Conan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Grudzień speelt de bal door. Papa met een sublieme pass. Haskins bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap. Petinelli bokst de bal weg.

24e minuut.
Fane kopt de bal weg. Văn Minh met een sublieme pass. Bulzacki speelt de bal door. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Taiguara passt de bal met de wreef. Bulzacki is nu in balbezit. Bulzacki passt de bal in één keer door. Conan is nu in balbezit. Conan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Danilović de bal. Danilović geeft de bal voor. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - Urano FC 0:2

33e minuut.
Venditti is nu in balbezit. Klungelig pakt Venditti de bal. Venditti passt de bal in één keer door. Bulzacki is nu in balbezit. Bulzacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Danilović met een sublieme pass. Taiguara rent richting de bal. Taiguara met een sublieme pass. Bulzacki heeft problemen om de bal te vangen. Bulzacki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Venditti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditti passt de bal met de wreef. Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh geeft de bal voor. Conan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gniadkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varese F.C 68%, Urano FC 32%.
Varese F.C - Urano FC 0:2

46e minuut.
Gruber komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Costache onderschept slim de pass. Costache speelt de bal door. Gruber probeert naar een medespeler te passen. Taiguara heeft problemen om de bal te vangen. Taiguara geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Grudzień is nu in balbezit. Gruber onderschept slim de pass. Gruber geeft een lange en hoge pass. Conan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Taiguara rent richting de bal. Taiguara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gruber de bal. Gruber geeft een lange en hoge pass. Conan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Altındal geeft een hoge lob. Bojaruniec rent richting de bal. Bojaruniec passt de bal in één keer door. Conan is nu in balbezit. Conan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygo probeert naar een medespeler te passen. Taiguara met een sublieme pass. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo schiet op doel. Fane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - Urano FC 1:2

71e minuut.
Danilović rent richting de bal. Danilović probeert naar een medespeler te passen. Bojaruniec geeft een lange en hoge pass. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan haalt uit met een fantastische trap. Gniadkowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Gruber is nu in balbezit. Candela onderschept slim de pass. Candela geeft een hoge lob. Haskins geeft de bal voor. Conan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilović geeft de bal voor. Klungelig pakt Burdon de bal. Conan is nu in balbezit. Conan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Bojaruniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venditti is nu in balbezit. Venditti geeft een lange en hoge pass. Conan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - Urano FC 1:3

84e minuut.
Inworp. Bojaruniec met de inworp. Venditti geeft een hoge lob. Conan krijgt zijn hoofd ertegen. Gniadkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - Urano FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varese F.C 68%, Urano FC 32%.
Varese F.C - Urano FC 1:4