Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Custonaci FC andreac
Test Tactiek andreacB3r
40% Balbezit 60%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
49.3 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten adequate
very good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Szebert heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra met een sublieme pass. Szebert geeft een lange en hoge pass. Walters is nu in balbezit. Walters draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
D`Amone passt de bal met de wreef. Grandin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walters. Walters krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Revoredo kopt de bal weg. Daar is Chraca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - andreac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Custonaci FC 49%, andreac 51%.
Custonaci FC - andreac 1:0

50e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Kacela rent richting de bal. Klungelig pakt Kacela de bal. Kacela draait met de bal, schiet en ... Krynicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chraca de bal. Chraca passt de bal zonder na te denken. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela geeft de bal voor. Krynicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zelnik rent richting de bal. Priente verovert de bal door een tackle van achteren. Priente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Inworp. Hanganu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kumpula met een sublieme pass. Daar is Kacela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Zelnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rechsteiner komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Revoredo met de inworp. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra passt de bal in één keer door. Szebert is nu in balbezit. Szebert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - andreac 2:0

86e minuut.
Grandin is nu in balbezit. Grandin met een sublieme pass. Kömürcü onderschept slim de pass. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela draait met de bal, schiet en ... Krynicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega speelt de bal door. Grandin speelt de bal door. Kacela rent richting de bal. Kacela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Custonaci FC 54%, andreac 46%.
Custonaci FC - andreac 2:0