Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: Su Mannau
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17174
Borgonero Liverpolli
Ste 31312 Tactiek Roberto De Zerbi
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kurański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański geeft de bal voor. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Liverpolli 1:0

13e minuut.
Triana is nu in balbezit. Triana passt de bal in één keer door. Batusha speelt de bal door. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Dudkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci geeft een lange en hoge pass. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Liverpolli 2:0

29e minuut.
Triana met de inworp. Goyens rent richting de bal. Goyens geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau speelt de bal door. Żbikowski rent richting de bal. Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Conoscitore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Batusha controleert de bal met de borst. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Batusha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batusha krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gavrančić passt de bal zonder na te denken. Kurański rent richting de bal. Kurański geeft een hoge lob. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Conoscitore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Liverpolli 3:0

45e minuut.
Arambu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duneau is nu in balbezit. Duneau geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 49%, Liverpolli 51%.
Borgonero - Liverpolli 3:0

47e minuut.
Triana rent richting de bal. Batusha geeft een hoge lob. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Dudkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Liverpolli 3:1

47e minuut.
Figo speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figo schiet op doel. Conoscitore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kurański passt de bal zonder na te denken. Figo rent richting de bal. Figo met een sublieme pass. Duneau is nu in balbezit. Duneau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Conoscitore trapt de bal weg van het doel. Petrucci kopt de bal weg. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Conoscitore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Duneau probeert naar een medespeler te passen. Figo is nu in balbezit. Figo schiet op doel. Żbikowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Liverpolli 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 41%, Liverpolli 59%.
Borgonero - Liverpolli 4:1