Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: SHIWASHAN ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20206
superbrice Atletico A Team
433 Tactiek Kerwyexzjkvan
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 44.5
incredible Schieten average
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Desreumeux rent richting de bal. Desreumeux passt de bal zonder na te denken. Idoraş rent richting de bal. Selvaggio onderschept slim de pass. Selvaggio haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Persson bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Ćulibrk bokst de bal weg.

8e minuut.
Selvaggio is nu in balbezit. Selvaggio passt de bal in één keer door. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 1:0

10e minuut.
Cissé is nu in balbezit. Campbell rent richting de bal. Campbell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abd-al-Jawwad de bal. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Ćulibrk bokst de bal weg. Ćulibrk met een sublieme pass. Vîscribov kopt de bal weg. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Selvaggio passt de bal met de wreef. Persson is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 2:0

20e minuut.
Vîscribov kopt de bal weg. Abd-al-Jawwad heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Ćulibrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Selvaggio de bal. Selvaggio schiet op doel. Ćulibrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 3:0

27e minuut.
Desreumeux speelt de bal door. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Idoraş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linh Ngọc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ćulibrk speelt de bal door. Thiên Mạnh kopt de bal weg. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 4:0

35e minuut.
Cissé heeft problemen om de bal te vangen. Desreumeux is nu in balbezit. Cissé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cissé moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cissé schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Prażyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campbell met een snel genomen vrije trap. Abd-al-Jawwad kopt de bal weg. Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 5:0

37e minuut.
Selvaggio geeft een lange en hoge pass. Persson kopt de bal weg. Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sal kopt de bal weg. Selvaggio is nu in balbezit. Coporan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coporan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ćulibrk trapt de bal weg van het doel. Vîscribov speelt de bal door. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 6:0

40e minuut.
Xuân Thái rent richting de bal. Vîscribov onderschept slim de pass. Vîscribov speelt de bal door. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Linh Ngọc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiên Mạnh speelt de bal door. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 28%, Atletico A Team 72%.
superbrice - Atletico A Team 7:0

48e minuut.
Vəlimətov neemt vlug de vrije trap. Desreumeux kopt de bal weg. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 8:0

58e minuut.
Desreumeux rent richting de bal. Desreumeux probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Ćulibrk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 9:0

60e minuut.
Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Persson rent richting de bal. Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Abd-al-Jawwad probeert de bal met de borst te controleren. Abd-al-Jawwad met een sublieme pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio onderschept slim de pass. Selvaggio draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk bokst de bal weg. Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Ćulibrk trapt de bal weg van het doel. Vîscribov kopt de bal weg. Desreumeux is nu in balbezit. Desreumeux geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Persson speelt de bal door. Xuân Thái rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sal. Sal krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vəlimətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlimətov geeft een hoge lob. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraschi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Desreumeux speelt de bal door. Idoraş is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 10:0

89e minuut.
Vîscribov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscribov speelt de bal door. Linh Ngọc probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ćulibrk trapt de bal weg van het doel. Persson kopt de bal weg. Abd-al-Jawwad heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Ćulibrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Atletico A Team 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 32%, Atletico A Team 68%.
superbrice - Atletico A Team 11:0