Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: A.S Pozzo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Lariana07 Liverpolli
Normal Tactiek Roberto De Zerbi
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Farmeschi is nu in balbezit. Hidijatullin onderschept slim de pass. Hidijatullin passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Savasta geeft een hoge lob. Misiti kopt de bal weg. Batusha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Batusha geeft een hoge lob. bin Mohd Saad kopt de bal weg. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin haalt uit met een fantastische trap. Penna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:1

13e minuut.
Triana met een sublieme pass. Klungelig pakt Batusha de bal. Batusha geeft de bal voor. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:2

15e minuut.
Savasta met een sublieme pass. Hidijatullin heeft problemen om de bal te vangen. Hidijatullin geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad krijgt zijn hoofd ertegen. Penna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:3

21e minuut.
Pradelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens onderschept slim de pass. Goyens probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:4

24e minuut.
Goyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens geeft een hoge lob. Batusha rent richting de bal. Batusha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:5

27e minuut.
Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Penna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:6

28e minuut.
Mazzone rent richting de bal. Goyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hidijatullin passt de bal zonder na te denken. Batusha is nu in balbezit. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad schiet op doel. Pantaleone probeert de bal aan de voet te houden. Penna bokst de bal weg.

31e minuut.
Hidijatullin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misiti is nu in balbezit. bin Mohd Saad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Saad schiet op doel. Penna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:7

35e minuut.
Triana speelt de bal door. Batusha rent richting de bal. Batusha speelt de bal door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Savasta kopt de bal weg. Klungelig pakt Hidijatullin de bal. Hidijatullin geeft de bal voor. Batusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha haalt uit met een fantastische trap. Penna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Triana met een sublieme pass. Batusha is nu in balbezit. Batusha probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lariana07 84%, Liverpolli 16%.
Lariana07 - Liverpolli 0:7

47e minuut.
Rizza met een sublieme pass. Farmeschi rent richting de bal. Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha heeft problemen om de bal te vangen. Batusha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Saad met een sublieme pass. Misiti kan de bal niet met de borst controleren. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:8

52e minuut.
Inworp. Triana met de inworp. Batusha geeft een hoge lob. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Triana passt de bal in één keer door. Goyens probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad schiet op doel. Penna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:9

56e minuut.
Vesia verovert de bal door een tackle van achteren. Hidijatullin verovert de bal door een tackle van achteren. Hidijatullin probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Triana is nu in balbezit. Triana geeft de bal voor. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Penna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:10

60e minuut.
Vesia passt de bal met de wreef. Hidijatullin is nu in balbezit. Prandelli begaat een overtreding. Prandelli krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Triana speelt de bal door. Klungelig pakt Batusha de bal. Batusha passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Savasta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Misiti de bal. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Penna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:11

70e minuut.
Misiti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidijatullin met een snelle inworp. Savasta heeft problemen om de bal te vangen. Savasta geeft een hoge lob. Penna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Mohd Saad krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:12

70e minuut.
Vesia met een sublieme pass. Daar is Pradelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Saad verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha is nu in balbezit. Batusha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lariana07 - Liverpolli 0:13

73e minuut.
Savasta passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad geeft de bal voor. Batusha is nu in balbezit. Batusha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt Rizza de bal. Batusha rent richting de bal. Batusha passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Misiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiti geeft een hoge lob. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad kopt de bal weg. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Penna trapt de bal weg. Savasta rent richting de bal. Savasta passt de bal in één keer door. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Batusha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hidijatullin de bal. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Pantaleone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Daar is Pradelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lariana07 80%, Liverpolli 20%.
Lariana07 - Liverpolli 0:13