Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpolli Levski Pietra
Roberto De Zerbi Tactiek 3412b
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 33.9
solid Schieten average
good Passen good
good Verdedigen weak


4e minuut.
Triana met een sublieme pass. Klungelig pakt Batusha de bal. Batusha passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Pitera geeft de bal voor. Lemasson rent richting de bal. Lemasson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çulkay de bal. Çulkay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
bin Mohd Saad passt de bal met de wreef. Batusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej speelt de bal door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Luna Parra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Levski Pietra 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Kjeldsberg de bal. Hidijatullin speelt de bal door. bin Mohd Saad kan de bal niet met de borst controleren. Batusha is nu in balbezit. Batusha haalt uit met een fantastische trap. Luna Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ivashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashko geeft een lange en hoge pass. Batusha heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Batusha is nu in balbezit. Batusha geeft de bal voor. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Luna Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Levski Pietra 2:0

32e minuut.
Kjeldsberg met een sublieme pass. Lemasson probeert de bal met de borst te controleren. Batusha probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Canu heeft problemen om de bal te vangen. Hidijatullin onderschept slim de pass. Hidijatullin passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Luna Parra bokst de bal weg.

40e minuut.
bin Mohd Saad probeert naar een medespeler te passen. Batusha rent richting de bal. Batusha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. bin Mohd Saad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Żbikowski geeft een hoge lob. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Luna Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Levski Pietra 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 28%, Levski Pietra 72%.
Liverpolli - Levski Pietra 3:0

52e minuut.
Canu is nu in balbezit. Canu probeert naar een medespeler te passen. Dutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żbikowski de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lembo is nu in balbezit. Triana onderschept slim de pass. Triana geeft een lange en hoge pass. Batusha is nu in balbezit. Batusha draait met de bal, schiet en ... Luna Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Batusha rent richting de bal. Batusha passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Luna Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Goyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Luna Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Levski Pietra 4:0

85e minuut.
Batusha rent richting de bal. Batusha passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad heeft problemen om de bal te vangen. Stanlej rent richting de bal. bin Mohd Saad onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpolli - Levski Pietra 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpolli 33%, Levski Pietra 67%.
Liverpolli - Levski Pietra 5:0