Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Tuscan Taurinova
pulp Tactiek 2022
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten adequate
excellent Passen good
good Verdedigen solid


19e minuut.
Chiochia passt de bal zonder na te denken. Hedegaard rent richting de bal. Daar is Hedegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap. Todua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brendolini speelt de bal door. Turski is nu in balbezit. Hašek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Civetta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Todua trapt de bal weg. Balla kopt de bal weg. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard schiet op doel. Todua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - Taurinova 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tuscan 58%, Taurinova 42%.
Super Tuscan - Taurinova 1:0

49e minuut.
Brendolini rent richting de bal. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek passt de bal zonder na te denken. Matějovský rent richting de bal. Matějovský schiet op doel. Oduncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Civetta speelt de bal door. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini passt de bal zonder na te denken. Turski rent richting de bal. Turski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hašek passt de bal met de wreef. Odrobiński rent richting de bal. Odrobiński met een sublieme pass. Matějovský is nu in balbezit. Matějovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zilio speelt de bal door. Civetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Civetta speelt de bal door. Turski is nu in balbezit. Turski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Civetta passt de bal in één keer door. Zilio is nu in balbezit. Zilio speelt de bal door. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Turski de bal onder controle te krijgen. Chiochia probeert naar een medespeler te passen. Hedegaard heeft problemen om de bal te vangen. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - Taurinova 2:0

81e minuut.
Turski haalt uit met een fantastische trap. Todua speelt de bal door. Brendolini kopt de bal weg. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Todua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Matějovský haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ślifirczyk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Odrobiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duran springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brendolini probeert naar een medespeler te passen. Chiochia rent richting de bal. Zaroda met een sublieme pass. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Matějovský speelt de bal door. Duran is nu in balbezit. Ślifirczyk rent richting de bal. Duran onderschept slim de pass. Duran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tuscan 44%, Taurinova 56%.
Super Tuscan - Taurinova 2:0