Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB subsonik team
giocher23 Tactiek copertura bis
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 59.8
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Završnik rent richting de bal. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić geeft een lange en hoge pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Borgiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zápotský is nu in balbezit. Zápotský passt de bal in één keer door. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 0:1

9e minuut.
Goñalons rent richting de bal. Cornea onderschept slim de pass. Ghisilieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghisilieri krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Završnik verovert de bal door een tackle van achteren. Elmacı is nu in balbezit. Elmacı haalt uit met een fantastische trap. Zilci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 0:2

14e minuut.
Daar is Cornea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradić rent richting de bal. Cornea rent richting de bal. Gradić rent richting de bal. Gradić draait met de bal, schiet en ... Calatro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Elmacı rent richting de bal. Köroğlu onderschept slim de pass. Köroğlu geeft de bal voor. Gradić rent richting de bal. Gradić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ghisilieri geeft de bal voor. Inworp. Rajić met een snelle inworp. Cornea is nu in balbezit. Cornea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zilci geeft een hoge lob. Cornea kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghisilieri de bal. Gradić onderschept slim de pass. Gradić schiet op doel. Calatro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 1:2

34e minuut.
Calatro probeert naar een medespeler te passen. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik rent richting de bal. Završnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 49%, subsonik team 51%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 1:3

48e minuut.
Zilci geeft een lange en hoge pass. Ghisilieri kan de bal niet met de borst controleren. Gradić is nu in balbezit. Gradić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 2:3

51e minuut.
Zápotský rent richting de bal. Barell verovert de bal door een tackle van achteren. Barell geeft een hoge lob. Gradić rent richting de bal. Gradić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Olivero kopt de bal weg. Kurčubić is nu in balbezit. Tricerri onderschept slim de pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Rietveld met een sublieme pass. Ferrieri is nu in balbezit. Ferrieri passt de bal in één keer door. Elmacı rent richting de bal. Elmacı schiet op doel. Pettoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zápotský passt de bal met de wreef. Quirico rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajić. Rajić krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gümüşel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zápotský de bal. Rajić geeft een lange en hoge pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić schiet op doel. Calatro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı onderschept slim de pass. Elmacı passt de bal in één keer door. Završnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Le Gal verovert de bal door een tackle van achteren. Le Gal geeft een lange en hoge pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić draait met de bal, schiet en ... Calatro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 3:3

83e minuut.
Kurčubić rent richting de bal. Tricerri verovert de bal door een tackle van achteren. Tricerri met een sublieme pass. Gradić rent richting de bal. Gradić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 4:3

87e minuut.
Köroğlu geeft de bal voor. Tricerri rent richting de bal. Tricerri passt de bal in één keer door. Završnik heeft problemen om de bal te vangen. Završnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zilci onderschept slim de pass. Zilci geeft de bal voor. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ferrieri passt de bal in één keer door. Köroğlu is nu in balbezit. Köroğlu geeft een hoge lob. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 51%, subsonik team 49%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - subsonik team 4:3