Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nutria subsonik team
Barab 2 ok Tactiek copertura bis
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Barracuda met een sublieme pass. Simović onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barracuda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fafián maakt een snoekduik en kopt de bal. Hải Khôi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zápotský probeert naar een medespeler te passen. Fafián is nu in balbezit. Garguła onderschept slim de pass. Završnik verovert de bal door een tackle van achteren. Završnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Garguła heeft problemen om de bal te vangen. Garguła geeft een lange en hoge pass. Ionescu kopt de bal weg. Komenić is nu in balbezit. Komenić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tricerri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Amaral geeft een hoge lob. Guyot is nu in balbezit. Guyot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - subsonik team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 60%, subsonik team 40%.
Real Nutria - subsonik team 1:0

49e minuut.
Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă geeft een hoge lob. Rietveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot draait met de bal, schiet en ... Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. Guyot is nu in balbezit. Guyot draait met de bal, schiet en ... Calatro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - subsonik team 2:0

60e minuut.
Simović is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simović zal de hoekschop nemen. Komenić is nu in balbezit. Komenić draait met de bal, schiet en ... Calatro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
do Amaral is nu in balbezit. Ionescu is nu in balbezit. do Amaral met een sublieme pass. Komenić heeft problemen om de bal te vangen. Komenić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
do Amaral is nu in balbezit. do Amaral passt de bal met de wreef. Komenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu rent richting de bal. Ionescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Elmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Završnik is nu in balbezit. Elmacı is nu in balbezit. Elmacı draait met de bal, schiet en ... Hải Khôi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - subsonik team 2:1

89e minuut.
Beaudier geeft de bal voor. Rietveld kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guyot. Guyot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 46%, subsonik team 54%.
Real Nutria - subsonik team 2:1