Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: andre67 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11355
andre67 Atletico Fenice
rischio Tactiek flor inverso
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Dudík passt de bal zonder na te denken. Frediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frediani geeft een hoge lob. Özdinçer krijgt zijn hoofd ertegen. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Atletico Fenice 0:1

7e minuut.
Urban speelt de bal door. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guerini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer passt de bal in één keer door. Frediani rent richting de bal. Frediani geeft de bal voor. Aruni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Manrique raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ţirtea komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Bükehan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frediani met een snelle inworp. Dudík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudík geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aruni is nu in balbezit. Aruni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Atletico Fenice 0:2

28e minuut.
Urban rent richting de bal. Kopciński onderschept slim de pass. Kopciński met een sublieme pass. Aruni rent richting de bal. Aruni haalt uit met een fantastische trap. Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Aruni rent richting de bal. Bükehan onderschept slim de pass. Bükehan geeft de bal voor. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Noir met een sublieme pass. Frediani rent richting de bal. Frediani probeert naar een medespeler te passen. Aruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota passt de bal in één keer door. Denemark speelt de bal door. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota haalt uit met een fantastische trap. Talik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 60%, Atletico Fenice 40%.
andre67 - Atletico Fenice 0:2

46e minuut.
Tornell komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ašćalić heeft problemen om de bal te vangen. Dudík onderschept slim de pass. Aruni is nu in balbezit. Aruni draait met de bal, schiet en ... Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Atletico Fenice 0:3

56e minuut.
Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Kopciński speelt de bal door. Aruni is nu in balbezit. Aruni schiet op doel. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Atletico Fenice 0:4

62e minuut.
Kopciński kan de bal niet met de borst controleren. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota rent richting de bal. Hota haalt uit met een fantastische trap. Talik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Bukowski kopt de bal weg. Marcu is nu in balbezit. Marcu passt de bal met de wreef. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Atletico Fenice 0:5

68e minuut.
Urban is nu in balbezit. Marcu begaat een overtreding. Urban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţirtea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Noir de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tărşolea. Tărşolea krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kopciński speelt de bal door. Frediani heeft problemen om de bal te vangen. Frediani met een sublieme pass. Aruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Frediani passt de bal zonder na te denken. Aruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ašćalić zijn tegenspeler op de grond. Ašćalić krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dudík probeert naar een medespeler te passen. Frediani rent richting de bal. Frediani met een sublieme pass. Aruni is nu in balbezit. Aruni schiet op doel. Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andre67 - Atletico Fenice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andre67 43%, Atletico Fenice 57%.
andre67 - Atletico Fenice 0:6