Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: Uragano Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11262
Uragano toraomeravigliao
4123 Tactiek attacco
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Inworp. Ruijter met een snelle inworp. Duinslaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Pecchio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fiordigiglio rent richting de bal. Fiordigiglio passt de bal met de wreef. Duinslaeger met een sublieme pass. Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lasker is nu in balbezit. Chinês onderschept slim de pass. Chinês met een sublieme pass. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə bokst de bal weg.

17e minuut.
Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani maakt een afschuwelijke overtreding. Tilincă raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalca met een snel genomen vrije trap. Fiordigiglio krijgt zijn hoofd ertegen. Karamanolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ruijter kopt de bal weg. Vlăsceanu heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - toraomeravigliao 0:1

22e minuut.
Doxiadis geeft de bal voor. Pecchio rent richting de bal. Duinslaeger begaat een overtreding. Duinslaeger krijgt een gele kaart. Pecchio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pecchio kan niet meer verder spelen. Szepesi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Dalca rent richting de bal. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio schiet op doel. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Fiordigiglio schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu met een snelle inworp. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Dalca passt de bal zonder na te denken. Catinca rent richting de bal. Catinca passt de bal zonder na te denken. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - toraomeravigliao 0:2

43e minuut.
Vernier onderschept slim de pass. Chinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Catinca zijn tegenspeler op de grond. Catinca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 57%, toraomeravigliao 43%.
Uragano - toraomeravigliao 0:2

72e minuut.
Catinca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leccese komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dalca passt de bal in één keer door. Duinslaeger is nu in balbezit. Duinslaeger passt de bal zonder na te denken. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - toraomeravigliao 0:3

83e minuut.
Dalca probeert naar een medespeler te passen. Duinslaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Duinslaeger passt de bal zonder na te denken. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - toraomeravigliao 0:4

87e minuut.
Leccese probeert naar een medespeler te passen. Leonov probeert de bal aan de voet te houden. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - toraomeravigliao 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 66%, toraomeravigliao 34%.
Uragano - toraomeravigliao 0:5