Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio Uragano
352 Tactiek 4123
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Doxiadis onderschept slim de pass. Doxiadis geeft een lange en hoge pass. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Uragano 0:1

21e minuut.
Castelli is nu in balbezit. Castelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Misiewicz de bal. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Uragano 0:2

33e minuut.
Doxiadis onderschept slim de pass. Doxiadis met een sublieme pass. Pecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchio haalt uit met een fantastische trap. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Uragano 0:3

42e minuut.
Misiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rusek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 56%, Uragano 44%.
grandelazio - Uragano 0:3

56e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa geeft de bal voor. Robles Berenguí maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Karamanolis trapt de bal weg van het doel. Castelli kopt de bal weg. Pecchio is nu in balbezit. Pecchio schiet op doel. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Uragano 0:4

60e minuut.
Ostręga geeft een lange en hoge pass. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Robles Berenguí de bal. Robles Berenguí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Petikyan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chinês met de inworp. Ruijter rent richting de bal. Ruijter geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Uragano 0:5

80e minuut.
Arbeloa met een snelle inworp. Kamenyuka speelt de bal door. Pecchio rent richting de bal. Pecchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - Uragano 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 48%, Uragano 52%.
grandelazio - Uragano 0:6