Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: migliana Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14441
migliana A.S.D. Pernicianese
442 Tactiek prova 3punte
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 28.3
excellent Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


6e minuut.
Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Pimbó heeft problemen om de bal te vangen. Jakobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsen schiet op doel. MacEachan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - A.S.D. Pernicianese 1:0

12e minuut.
Soused is nu in balbezit. Spătaru speelt de bal door. Elenski is nu in balbezit. Soused is nu in balbezit. Soused draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Daar is O`Grady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme geeft de bal voor. Soused is nu in balbezit. Soused schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - A.S.D. Pernicianese 2:0

16e minuut.
Inworp. Kosovčić met de inworp. Gamelas met een sublieme pass. Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Soused schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sigurvinson onderschept slim de pass. Sigurvinson passt de bal zonder na te denken. Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Jakobsen maakt een snoekduik en kopt de bal. MacEachan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacEachan probeert naar een medespeler te passen. Sigurvinson kopt de bal weg. Jakobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kaníček onderschept slim de pass. Sigurvinson rent richting de bal. Sigurvinson passt de bal zonder na te denken. Soused rent richting de bal. Soused schiet op doel. MacEachan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jakobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - A.S.D. Pernicianese 3:0

24e minuut.
O`Grady is nu in balbezit. Jakobsen is nu in balbezit. Öykünç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakobsen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Öykünç onderschept slim de pass. Öykünç geeft een hoge lob. Ribas kopt de bal weg. Sigurvinson is nu in balbezit. Sigurvinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zincirkıran geeft een hoge lob. Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soused raakt geblesseerd tijdens het duel. Sigurvinson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 31%, A.S.D. Pernicianese 69%.
migliana - A.S.D. Pernicianese 3:0

66e minuut.
Polders geeft een lange en hoge pass. Damme rent richting de bal. Damme passt de bal zonder na te denken. Jakobsen rent richting de bal. Jakobsen draait met de bal, schiet en ... MacEachan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - A.S.D. Pernicianese 4:0

73e minuut.
Inworp. Ribas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soused is nu in balbezit. Soused draait met de bal, schiet en ... MacEachan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - A.S.D. Pernicianese 5:0

76e minuut.
Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Pimbó heeft problemen om de bal te vangen. Soused is nu in balbezit. Soused haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
migliana - A.S.D. Pernicianese 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: migliana 31%, A.S.D. Pernicianese 69%.
migliana - A.S.D. Pernicianese 6:0