Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.D. Pernicianese Pippotto
prova 3punte Tactiek Base
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 29.5
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Ljutović rent richting de bal. Pagliarulo verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliarulo speelt de bal door. Demarin is nu in balbezit. Demarin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gamelas speelt de bal door. Maschietto rent richting de bal. Maschietto passt de bal in één keer door. Pagliarulo rent richting de bal. Pagliarulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.D. Pernicianese 53%, Pippotto 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S.D. Pernicianese - Pippotto 0:0

63e minuut.
Klungelig pakt Mauro de bal. Újlaky rent richting de bal. Újlaky passt de bal zonder na te denken. Oleinik rent richting de bal. Oleinik haalt uit met een fantastische trap. Cologno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pimpão de bal. Oleinik is nu in balbezit. Oleinik haalt uit met een fantastische trap. Cologno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Pippotto 1:0

69e minuut.
Mauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamelas onderschept slim de pass. Gamelas probeert naar een medespeler te passen. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Demarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarin passt de bal zonder na te denken. Espiga speelt de bal door. Jadlóczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadlóczky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.D. Pernicianese 48%, Pippotto 52%.
A.S.D. Pernicianese - Pippotto 1:0