Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire FC Cosacchia
4 - 3 - 3 Full Tactiek mio433
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 40.9
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Jung is nu in balbezit. Seyirten verovert de bal door een tackle van achteren. Massera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bezinski de bal. Bezinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Hrabčák met een harde bal richting middenveld. Rubattino kopt de bal weg. Trus rent richting de bal. Trus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Patti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Witucki kopt de bal weg. Albrecht probeert de bal met de borst te controleren. Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Trus rent richting de bal. Trus haalt uit met een fantastische trap. Hrabčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rubattino met een sublieme pass. Jung geeft een hoge lob. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus haalt uit met een fantastische trap. Hrabčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 1:0

14e minuut.
Rubattino passt de bal zonder na te denken. Árabe geeft een lange en hoge pass. Basilio kopt de bal weg. Daar is Bezinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezinski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung geeft een hoge lob. Trus is nu in balbezit. Trus haalt uit met een fantastische trap. Hrabčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bezinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezinski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fontaine passt de bal zonder na te denken. Gastaldelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio verovert de bal door een tackle van achteren. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jung passt de bal zonder na te denken. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caiffa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 2:0

22e minuut.
Bezinski verovert de bal door een tackle van achteren. Caiffa begaat een overtreding. Bezinski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albrecht met een snel genomen vrije trap. Bezinski springt en kopt de bal. Hrabčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Teli onderschept slim de pass. Teli geeft de bal voor. Bezinski kopt de bal weg. Trus rent richting de bal. Trus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Basilio rent richting de bal. Basilio probeert naar een medespeler te passen. Patti rent richting de bal. Trus onderschept slim de pass. Trus schiet op doel. Hrabčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung rent richting de bal. Jung geeft een hoge lob. Trus rent richting de bal. Trus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 3:0

33e minuut.
Klungelig pakt Bezinski de bal. Bezinski geeft een lange en hoge pass. Butteri kan de bal niet met de borst controleren. Basilio is nu in balbezit. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 4:0

35e minuut.
Andruchów onderschept slim de pass. Trus verovert de bal door een tackle van achteren. Trus passt de bal met de wreef. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fontaine speelt de bal door. Jung met een sublieme pass. Trus rent richting de bal. Trus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 5:0

38e minuut.
Daar is Fontaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilio is nu in balbezit. Szyszka onderschept slim de pass. Trus rent richting de bal. Trus schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Basilio is nu in balbezit. Butteri onderschept slim de pass. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski draait met de bal, schiet en ... Hrabčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 6:0

45e minuut.
Basilio is nu in balbezit. Basilio geeft de bal voor. Trus heeft problemen om de bal te vangen. Trus schiet op doel. Hrabčák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Szyszka heeft problemen om de bal te vangen. Trus rent richting de bal. Trus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 21%, FC Cosacchia 79%.
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 7:0

47e minuut.
Rubattino kopt de bal weg. Trus probeert de bal met de borst te controleren. Gastaldelli rent richting de bal. Trus onderschept slim de pass. Trus draait met de bal, schiet en ... Hrabčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Gastaldelli met een sublieme pass. Massera is nu in balbezit. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Hrabčák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Butteri geeft een lange en hoge pass. Cappelletto kopt de bal weg. Rubattino met een sublieme pass. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Buitenspel voor Basilio. Goede buitenspelval van de verdediging. Hrabčák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Albrecht kopt de bal weg. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rubattino met een sublieme pass. Albrecht met een sublieme pass. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 8:0

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hrabčák niet meer kan verder spelen. Bonadei komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Andruchów bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubattino verovert de bal door een tackle van achteren. Rubattino speelt de bal door. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Gastaldelli de bal. Trus rent richting de bal. Szyszka is nu in balbezit. Trus onderschept slim de pass. Trus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bezinski is nu in balbezit. Bezinski schiet op doel. Bonadei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albrecht met de inworp. Rubattino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butteri de bal. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 9:0

69e minuut.
Albrecht onderschept slim de pass. Albrecht geeft de bal voor. Klungelig pakt Butteri de bal. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus haalt uit met een fantastische trap. Bonadei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trus is nu in balbezit. Trus schiet op doel. Bonadei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Caiffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Szyszka geeft de bal voor. Seyirten kopt de bal weg. Bezinski heeft problemen om de bal te vangen. Bezinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 10:0

73e minuut.
Bezinski is nu in balbezit. Albrecht rent richting de bal. Albrecht geeft de bal voor. Trus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Albrecht passt de bal zonder na te denken. Andruchów geeft een lange en hoge pass. Seyirten kopt de bal weg. Trus heeft problemen om de bal te vangen. Trus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Albrecht passt de bal met de wreef. Basilio rent richting de bal. Basilio geeft een hoge lob. Bezinski rent richting de bal. Bezinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Andruchów, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruchów met een sublieme pass. Árabe geeft de bal voor. Basilio is nu in balbezit. Basilio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trus rent richting de bal. Trus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 11:0

89e minuut.
Massera verovert de bal door een tackle van achteren. Massera geeft een lange en hoge pass. Trus rent richting de bal. Basilio is nu in balbezit. Basilio schiet op doel. Bonadei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 20%, FC Cosacchia 80%.
CabaretVoltaire - FC Cosacchia 12:0