Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.D. Pernicianese Solferino
prova 3punte Tactiek DieHard
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
29.9 gemiddelde waardering 49.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
O`Grady geeft de bal voor. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu geeft de bal voor. Blažajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažajec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:1

7e minuut.
Siestrzewitowski passt de bal met de wreef. Shestakov geeft een lange en hoge pass. Massafra rent richting de bal. Massafra draait met de bal, schiet en ... MacEachan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:2

13e minuut.
Bălcescu met een sublieme pass. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spătaru krijgt een gele kaart. Massafra raakt geblesseerd tijdens het duel. Blažajec wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Elenski de bal. Massafra verovert de bal door een tackle van achteren. Massafra speelt de bal door. Blažajec is nu in balbezit. Blažajec haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:3

16e minuut.
Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Massafra kan de bal niet met de borst controleren. Massafra probeert naar een medespeler te passen. Blažajec rent richting de bal. Blažajec draait met de bal, schiet en ... MacEachan bokst de bal weg. Öykünç probeert naar een medespeler te passen. Shestakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shestakov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gamelas is nu in balbezit. Gamelas passt de bal in één keer door. Spătaru speelt de bal door. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Siestrzewitowski rent richting de bal. Siestrzewitowski passt de bal zonder na te denken. Blažajec geeft de bal voor. Wilczek rent richting de bal. Wilczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Massafra maakt een snoekduik en kopt de bal. Stivaktakis is nu in balbezit. Wilczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:4

29e minuut.
Soltész kopt de bal weg. Bălcescu speelt de bal door. Stivaktakis rent richting de bal. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Casagrande komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Újlaky rent richting de bal. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei met een sublieme pass. Massafra is nu in balbezit. Massafra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stivaktakis kan de bal niet met de borst controleren. Wilczek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stivaktakis. Wilczek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wilczek kan niet meer verder spelen. Marczak komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Daar is Soltész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soltész geeft een hoge lob. Robles kopt de bal weg. Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Shestakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shestakov passt de bal in één keer door. Siestrzewitowski speelt de bal door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... MacEachan bokst de bal weg. Massafra is nu in balbezit. Massafra draait met de bal, schiet en ... MacEachan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Inworp. Ienaga komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat MacEachan niet meer kan verder spelen. Nauendorf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.D. Pernicianese 75%, Solferino 25%.
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:4

51e minuut.
Bălcescu passt de bal in één keer door. Shestakov rent richting de bal. Shestakov passt de bal met de wreef. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. Nauendorf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shestakov neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Siestrzewitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siestrzewitowski probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. Nauendorf probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ienaga is nu in balbezit. Ienaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:5

60e minuut.
Massafra heeft problemen om de bal te vangen. Elenski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Massafra raakt geblesseerd tijdens het duel. Canevisio komt het veld opgelopen. Massafra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:6

66e minuut.
Gamelas rent richting de bal. Gamelas geeft een hoge lob. Casagrande met een sublieme pass. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:7

75e minuut.
Buitenspel voor Oleinik. Goede buitenspelval van de verdediging. Soltész neemt vlug de vrije trap. Canevisio rent richting de bal. Canevisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:8

85e minuut.
Siestrzewitowski heeft problemen om de bal te vangen. Siestrzewitowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elenski de bal. Massafra is nu in balbezit. Massafra schiet op doel. Nauendorf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canevisio is nu in balbezit. Elenski onderschept slim de pass. Elenski passt de bal in één keer door. Bălcescu geeft een hoge lob. Nauendorf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nauendorf niet meer kan verder spelen. Kosovčić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bălcescu met een sublieme pass. Rebeque rent richting de bal. Rebeque geeft een lange en hoge pass. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Massafra is nu in balbezit. Massafra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Canevisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Canevisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:9

89e minuut.
Spătaru speelt de bal door. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. Shestakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shestakov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.D. Pernicianese 65%, Solferino 35%.
A.S.D. Pernicianese - Solferino 0:9