Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: sirkos Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12123
sirkos il ballerino
re Tactiek 442 ballerino
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Grom passt de bal met de wreef. Damnitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnitz passt de bal in één keer door. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - il ballerino 1:0

14e minuut.
Daar is Praśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collasius is nu in balbezit. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski schiet op doel. Drzyzga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Materzok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klještanović rent richting de bal. Collasius is nu in balbezit. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Drzyzga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sirkos - il ballerino 1:1

16e minuut.
Klještanović passt de bal zonder na te denken. Château bereikt de bal nog maar net als eerste. Château passt de bal met de wreef. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Raščić controleert de bal met de borst. Raščić met een sublieme pass. Materzok rent richting de bal. Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - il ballerino 1:2

31e minuut.
Mirotta passt de bal zonder na te denken. Jurka verovert de bal door een tackle van achteren. Mynzu heeft problemen om de bal te vangen. Mynzu schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Château speelt de bal door. van Basten speelt de bal door. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Drzyzga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - il ballerino 1:3

38e minuut.
Lah passt de bal in één keer door. Daar is Materzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collasius bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski schiet op doel. Drzyzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - il ballerino 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 62%, il ballerino 38%.
sirkos - il ballerino 1:4

52e minuut.
van Basten heeft problemen om de bal te vangen. Klještanović rent richting de bal. Klještanović geeft een hoge lob. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Drzyzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Jurka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oshaug komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Lah geeft de bal voor. Château geeft de bal voor. Daar is Materzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zarour geeft een lange en hoge pass. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mynzu. Mynzu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klještanović rent richting de bal. Klještanović passt de bal met de wreef. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Drzyzga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - il ballerino 1:5

73e minuut.
Winterstein verovert de bal door een tackle van achteren. Lah is nu in balbezit. Lah probeert naar een medespeler te passen. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel. Drzyzga bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raščić met een snelle inworp. Damnitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah onderschept slim de pass. Lah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
van Basten is nu in balbezit. Collasius onderschept slim de pass. Collasius geeft een lange en hoge pass. Mynzu heeft problemen om de bal te vangen. Mynzu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klještanović rent richting de bal. Kosacoff begaat een overtreding. Klještanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klještanović met een snel genomen vrije trap. van Basten heeft problemen om de bal te vangen. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oshaug geeft de bal voor. Raščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raščić geeft een hoge lob. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Žlíca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mynzu de bal. Raščić is nu in balbezit. Mynzu verovert de bal door een tackle van achteren. Mynzu draait met de bal, schiet en ... Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 65%, il ballerino 35%.
sirkos - il ballerino 1:5