Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: F. C. S. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29928
F. C. S. Kyteler
304 Tactiek Anelli
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek geeft de bal voor. Canteros is nu in balbezit. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Grzanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Xiaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoli geeft een lange en hoge pass. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Kyteler 0:1

17e minuut.
Leopardo onderschept slim de pass. Leopardo probeert naar een medespeler te passen. Dolibowski speelt de bal door. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Mazurek is nu in balbezit. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Kyteler 0:2

45e minuut.
Stemler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iorgulescu rent richting de bal. Mihart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iorgulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phương Long neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Kyteler 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 61%, Kyteler 39%.
F. C. S. - Kyteler 1:2

49e minuut.
Iorgulescu rent richting de bal. Leopardo begaat een overtreding. Iorgulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stemler met een snel genomen vrije trap. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rammer geeft de bal voor. Baharuddin is nu in balbezit. Baharuddin geeft de bal voor. Preto rent richting de bal. Preto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xiaoli rent richting de bal. Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lo Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopardo verovert de bal door een tackle van achteren. Leopardo passt de bal met de wreef. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jakovinović geeft de bal voor. Inworp. Leopardo met een snelle inworp. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Iorgulescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leopardo. Iorgulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stemler met een snel genomen vrije trap. Phương Long springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Baharuddin de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baghici speelt de bal door. Xiaoli kopt de bal weg. Preto is nu in balbezit. Preto haalt uit met een fantastische trap. Grzanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Kyteler 1:3

76e minuut.
Leopardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopardo geeft een lange en hoge pass. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Kyteler 1:4

77e minuut.
Phương Long is nu in balbezit. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek begaat een overtreding. Mazurek krijgt een gele kaart. Bondía wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bondía kan niet meer verder spelen. Lenczyk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lo Monaco rent richting de bal. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dolibowski de bal. Dolibowski draait met de bal, schiet en ... Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Kyteler 1:5

82e minuut.
Iorgulescu neemt de hoekschop. Baghici speelt de bal door. Lo Monaco kopt de bal weg. Phương Long rent richting de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 52%, Kyteler 48%.
F. C. S. - Kyteler 1:5