Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carl zeiss breme sirkos
breme Tactiek re
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


8e minuut.
Gorzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kelmas de bal. Gorzejewski is nu in balbezit. Gorzejewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kelmas kopt de bal weg. Klungelig pakt Damnitz de bal. Chilikov probeert naar een medespeler te passen. Seculini rent richting de bal. Seculini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Holmes probeert naar een medespeler te passen. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik passt de bal met de wreef. Seculini rent richting de bal. Seculini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Chilikov kopt de bal weg. Klungelig pakt Tupczyński de bal. Kelmas met een sublieme pass. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński schiet op doel. Drzyzga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Winterstein geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kelmas met de inworp. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Holmes rent richting de bal. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik passt de bal in één keer door. Seculini rent richting de bal. Seculini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Materzok geeft een hoge lob. Soukas kopt de bal weg. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński draait met de bal, schiet en ... Drzyzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Soczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnitz rent richting de bal. Soczyński onderschept slim de pass. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Seculini rent richting de bal. Mynzu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seculini raakt geblesseerd tijdens het duel. Chilikov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Danciu de bal. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński draait met de bal, schiet en ... Drzyzga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - sirkos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 29%, sirkos 71%.
carl zeiss breme - sirkos 1:0

46e minuut.
Mynzu probeert de bal met de borst te controleren. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik speelt de bal door. Daar is Soczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Materzok rent richting de bal. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Soczyński kopt de bal weg. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu met een sublieme pass. Seculini is nu in balbezit. Seculini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kelmas geeft een lange en hoge pass. Daar is Seculini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seculini passt de bal zonder na te denken. Soczyński rent richting de bal. Soczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kelmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tupczyński met een sublieme pass. Žlíca bereikt de bal nog maar net als eerste. Žlíca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kelmas neemt de hoekschop. Soczyński kopt de bal weg. Malancu met een sublieme pass. Seculini is nu in balbezit. Seculini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Malancu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chilikov de bal. Chilikov passt de bal in één keer door. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chilikov probeert naar een medespeler te passen. Malancu rent richting de bal. Malancu passt de bal zonder na te denken. Seculini rent richting de bal. Seculini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mynzu kan de bal niet met de borst controleren. Seculini rent richting de bal. Seculini passt de bal zonder na te denken. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik schiet op doel. Drzyzga bokst de bal weg. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gardynik onderschept slim de pass. Grom rent richting de bal. Grom geeft een hoge lob. Gardynik geeft een hoge lob. Soczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - sirkos 2:0

90e minuut.
Gorzejewski kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Cyprès legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maliniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maliniak kan niet meer verder spelen. Ménesi komt het veld opgelopen. Žlíca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojdała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 26%, sirkos 74%.
carl zeiss breme - sirkos 2:0