Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Marakazzimma
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14387
Real Kazzimmino Mola F.C.
Super Nuova Tactiek lino banfi
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


15e minuut.
Kantar is nu in balbezit. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski passt de bal zonder na te denken. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kugevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kiš rent richting de bal. Kiš geeft een lange en hoge pass. Pisistrato heeft problemen om de bal te vangen. Tessera is nu in balbezit. Tessera schiet op doel. Blerincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Simón rent richting de bal. Simón probeert naar een medespeler te passen. Kiš rent richting de bal. Kiš geeft de bal voor. Tessera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pănican geeft een lange en hoge pass. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos passt de bal zonder na te denken. Kantar heeft problemen om de bal te vangen. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Walko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Walko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
de Matos rent richting de bal. Kugevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos onderschept slim de pass. de Matos schiet op doel. Walko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Mola F.C. 0:1

39e minuut.
Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski passt de bal met de wreef. de Matos is nu in balbezit. de Matos draait met de bal, schiet en ... Walko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Mola F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 62%, Mola F.C. 38%.
Real Kazzimmino - Mola F.C. 0:2

48e minuut.
Davidovici is nu in balbezit. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici rent richting de bal. Kiš is nu in balbezit. Kiš haalt uit met een fantastische trap. Blerincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Inworp. Calzarossa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pănican passt de bal in één keer door. Kożukar rent richting de bal. Tessera maakt een afschuwelijke overtreding. Tessera krijgt een gele kaart. Kożukar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kożukar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Mola F.C. 0:3

80e minuut.
Logara rent richting de bal. Logara passt de bal zonder na te denken. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. Walko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kożukar passt de bal zonder na te denken. Gurău geeft een hoge lob. Kugevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos onderschept slim de pass. Bendikss bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Mola F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 54%, Mola F.C. 46%.
Real Kazzimmino - Mola F.C. 0:4