Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: FRIULI FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36776
Palazzolo FC Mola F.C.
541 prova Tactiek lino banfi
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
60.8 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Panchev met een sublieme pass. Peshev is nu in balbezit. Peshev speelt de bal door. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ... Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Mola F.C. 0:1

7e minuut.
Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Kantar springt en kopt de bal. Freyne bokst de bal weg.

9e minuut.
Panchev onderschept slim de pass. Panchev passt de bal zonder na te denken. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. Freyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panchev met een sublieme pass. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dubuisson geeft de bal voor. Peshev probeert de bal met de borst te controleren. Peshev met een sublieme pass. de Matos rent richting de bal. de Matos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Peshev is nu in balbezit. Peshev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rejkowski de bal. Rejkowski geeft een hoge lob. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen. Freyne bokst de bal weg. Blatter onderschept slim de pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Logara verovert de bal door een tackle van achteren. Logara passt de bal zonder na te denken. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kantar rent richting de bal. Włodowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kantar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kantar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Freyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Mola F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzolo FC 76%, Mola F.C. 24%.
Palazzolo FC - Mola F.C. 0:2

46e minuut.
Suryadi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Zamfir met de inworp. Panchev met een sublieme pass. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Peshev speelt de bal door. Mendalka bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Matos krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Sylwester passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pisistrato de bal. Oeldemann is nu in balbezit. Oeldemann haalt uit met een fantastische trap. Blerincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Mola F.C. 1:2

59e minuut.
Peshev geeft een hoge lob. Kantar controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Blatter ... Strafschop! Kantar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kantar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Panchev met een sublieme pass. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski geeft de bal voor. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Panchev passt de bal met de wreef. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Freyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău met een sublieme pass. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft de bal voor. Kantar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Blatter rent richting de bal. Kantar verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar passt de bal met de wreef. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blatter de bal. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Freyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Freyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Pănican geeft de bal voor. Amundaray probeert de bal aan de voet te houden. Oeldemann rent richting de bal. Daar is Oeldemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oeldemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzolo FC 61%, Mola F.C. 39%.
Palazzolo FC - Mola F.C. 1:2