Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mola F.C. Monteforte UTD
lino banfi Tactiek 4-4-4
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 61.1
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charciarek. Borysewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peshev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borysewicz is nu in balbezit. Charciarek rent richting de bal. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Rampinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Panchev speelt de bal door. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft de bal voor. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Rampinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski met een sublieme pass. Borysewicz rent richting de bal. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Rampinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Panchev de bal. Panchev geeft een hoge lob. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Monteforte UTD 1:0

29e minuut.
Borysewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Matos komt het veld opgelopen.

35e minuut.
de Matos passt de bal met de wreef. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Monteforte UTD 2:0

41e minuut.
de Matos is nu in balbezit. Baldari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Matos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Matos met een snel genomen vrije trap. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Rampinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - Monteforte UTD 3:0

42e minuut.
Garkusha met een sublieme pass. Vessin speelt de bal door. Gurău met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Rampinelli bokst de bal weg.

45e minuut.
Panchev kopt de bal weg. Kantar is nu in balbezit. Gilet begaat een overtreding. Gilet krijgt een gele kaart. Kantar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kantar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola F.C. 28%, Monteforte UTD 72%.
Mola F.C. - Monteforte UTD 3:0

51e minuut.
Logara is nu in balbezit. Logara passt de bal zonder na te denken. Rejkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal. Rampinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Panchev met een sublieme pass. Rejkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rejkowski passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gurău speelt de bal door. Peshev is nu in balbezit. Peshev geeft een lange en hoge pass. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... Rampinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Charciarek geeft een lange en hoge pass. Gurău kopt de bal weg. Bilo controleert de bal met de borst. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rampinelli bokst de bal weg.

73e minuut.
Bilo rent richting de bal. Bilo speelt de bal door. Freije heeft problemen om de bal te vangen. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Panchev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kantar de bal. Creixell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kantar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kantar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rampinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Rejkowski geeft een hoge lob. Baldari rent richting de bal. Baldari geeft de bal voor. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Charciarek met een sublieme pass. Gurău is nu in balbezit. Gurău passt de bal zonder na te denken. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... Rampinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pisistrato geeft de bal voor. Panchev rent richting de bal. Panchev passt de bal in één keer door. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Rampinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola F.C. 33%, Monteforte UTD 67%.
Mola F.C. - Monteforte UTD 3:0