Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Skipper fradici mezzi
skipper Tactiek Fradici 2
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 58.2
outstanding Schieten formidable
formidable Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Falkenau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krejsa geeft de bal voor. Falce springt en kopt de bal. Troost onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Skipper - fradici mezzi 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala geeft de bal voor. Ghilan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kenny rent richting de bal. Kenny geeft de bal voor. Frigerio heeft problemen om de bal te vangen. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dimos trapt de bal weg. Bamberek probeert de bal met de borst te controleren. MacGuyver met een sublieme pass. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce draait met de bal, schiet en ... Tveit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Ghilan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giancipoli zal de hoekschop nemen. Ghilan krijgt zijn hoofd ertegen. Dimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Ghilan heeft problemen om de bal te vangen. Frigerio onderschept slim de pass. Collin probeert naar een medespeler te passen. Falce rent richting de bal. Falce schiet op doel. Tveit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Skipper 40%, fradici mezzi 60%.
F.C. Skipper - fradici mezzi 0:1

49e minuut.
Crişan probeert de bal aan de voet te houden. Lala rent richting de bal. Lala passt de bal in één keer door. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lala probeert naar een medespeler te passen. Ghilan is nu in balbezit. Giancipoli rent richting de bal. Giancipoli geeft de bal voor. Grochal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kenny speelt de bal door. Crişan speelt de bal door. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Skipper - fradici mezzi 1:1

72e minuut.
Lala rent richting de bal. Lala passt de bal zonder na te denken. Ghilan rent richting de bal. Ghilan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kenny verovert de bal door een tackle van achteren. Kenny geeft een lange en hoge pass. Kurzawski heeft problemen om de bal te vangen. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Troost onderschept slim de pass. Troost geeft een hoge lob. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilan schiet op doel. Dimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Skipper - fradici mezzi 2:1

81e minuut.
Ghilan rent richting de bal. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin passt de bal met de wreef. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Grochal passt de bal met de wreef. Kenny speelt de bal door. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan rent richting de bal. Ghilan schiet op doel. Dimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Skipper 38%, fradici mezzi 62%.
F.C. Skipper - fradici mezzi 2:1