Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone fradici mezzi
ginzai Tactiek Fradici 2
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Testi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandri komt het veld opgelopen. Krejsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamka is nu in balbezit. Lamka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk passt de bal in één keer door. Jalving met een sublieme pass. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés schiet op doel. Dimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Basile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - fradici mezzi 1:0

23e minuut.
Pálfy is nu in balbezit. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pálfy krijgt een gele kaart. Kwaiszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krejsa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jung maakt een snoekduik en kopt de bal. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 59%, fradici mezzi 41%.
atletico plutone - fradici mezzi 1:0

70e minuut.
Kurzawski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandri met een snelle inworp. Ejsmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmond haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pálfy speelt de bal door. Basile rent richting de bal. Collin maakt een afschuwelijke overtreding. Collin krijgt een gele kaart. Basile roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Basile kan niet meer verder spelen. Marudzewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 43%, fradici mezzi 57%.
atletico plutone - fradici mezzi 1:0