Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.24
  • Stadion: trenzy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18500
trenzy Ambrosiana 1929
Terza Tactiek 1965-66
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Serrenti speelt de bal door. Stellone rent richting de bal. Saudat rent richting de bal. Saudat draait met de bal, schiet en ... Sieradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Ambrosiana 1929 0:1

11e minuut.
Jones rent richting de bal. Jones passt de bal in één keer door. Serrenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrenti geeft de bal voor. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen. Sieradzki bokst de bal weg. Tonon controleert de bal met de borst. Tonon geeft de bal voor. Klungelig pakt Jones de bal. Jones geeft de bal voor. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen. Sieradzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Del monte de bal onder controle te krijgen. Stellone rent richting de bal. Stellone haalt uit met een fantastische trap. Del monte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sieradzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Ambrosiana 1929 0:2

15e minuut.
Stellone is nu in balbezit. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saudat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reinaldo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Serrenti passt de bal met de wreef. Saudat is nu in balbezit. Del monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellone haalt uit met een fantastische trap. Sieradzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Luzardi kopt de bal weg. Stellone rent richting de bal. Stellone passt de bal zonder na te denken. Saudat rent richting de bal. Saudat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stellone is nu in balbezit. Barilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stellone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reinaldo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Serrenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrenti geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saudat rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saudat rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Ambrosiana 1929 0:3

33e minuut.
Luzardi onderschept slim de pass. Luzardi kan de bal niet met de borst controleren. Luzardi passt de bal in één keer door. Stellone heeft problemen om de bal te vangen. Stellone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hurt is nu in balbezit. Jones rent richting de bal. Jones passt de bal met de wreef. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 62%, Ambrosiana 1929 38%.
trenzy - Ambrosiana 1929 0:3

49e minuut.
Jones speelt de bal door. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Stellone rent richting de bal. Stellone draait met de bal, schiet en ... Sieradzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Reinaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Reinaldo geeft een lange en hoge pass. Daar is Saudat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - Ambrosiana 1929 0:4

56e minuut.
Del monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Del monte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serrenti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barilla is nu in balbezit. Saudat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gavioli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarto met de inworp. Barilla speelt de bal door. Babó is nu in balbezit. Babó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Pietrantu komt het veld opgelopen. Pezzato komt het veld opgelopen. Ferrazzano komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pietrantu met een snelle inworp. Barilla probeert naar een medespeler te passen. Ferrazzano probeert naar een medespeler te passen. Pezzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzato haalt uit met een fantastische trap. Vignole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bandera passt de bal zonder na te denken. Hurt probeert naar een medespeler te passen. Serrenti is nu in balbezit. Serrenti geeft een hoge lob. Saudat springt en kopt de bal. Sieradzki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 61%, Ambrosiana 1929 39%.
trenzy - Ambrosiana 1929 0:4