Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupacchiotti Sporting Flora
gia1 Tactiek 532-2
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 40.2
formidable Schieten good
very good Passen weak
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Guadarrama passt de bal zonder na te denken. Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiroğlu speelt de bal door. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Sporting Flora 1:0

4e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale passt de bal met de wreef. Suárez geeft de bal voor. Daar is Guadarrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Sporting Flora 2:0

5e minuut.
Suárez speelt de bal door. Halkalı rent richting de bal. Bihun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bihun krijgt een gele kaart. Halkalı raakt geblesseerd tijdens het duel. Halkalı komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Calogero verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast speelt de bal door. Caragiale met een sublieme pass. Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rousák is nu in balbezit. Rousák probeert naar een medespeler te passen. Calogero rent richting de bal. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Güneş met een sublieme pass. Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiroğlu passt de bal zonder na te denken. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Caragiale passt de bal in één keer door. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez passt de bal in één keer door. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kienast geeft de bal voor. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal met de wreef. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stodolny heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Sporting Flora 3:0

36e minuut.
Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama is nu in balbezit. Guglielmini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guadarrama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guadarrama kan niet meer verder spelen. Osajda komt het veld opgelopen. Halkalı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Sporting Flora 4:0

43e minuut.
Halkalı rent richting de bal. Halkalı passt de bal in één keer door. Caragiale met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Sporting Flora 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 30%, Sporting Flora 70%.
Lupacchiotti - Sporting Flora 5:0

46e minuut.
Caragiale passt de bal met de wreef. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal zonder na te denken. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Osajda rent richting de bal. Kienast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osajda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rousák. Rousák krijgt een gele kaart. Halkalı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halkalı wilt de vrije trap nemen. Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Saïbi met een sublieme pass. Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupacchiotti - Sporting Flora 6:0

59e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Günde is nu in balbezit. Halkalı verovert de bal door een tackle van achteren. Halkalı schiet op doel. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Guglielmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Rousák passt de bal zonder na te denken. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz passt de bal in één keer door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rousák probeert naar een medespeler te passen. Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal met de wreef. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Štitković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Güneş de bal onder controle te krijgen. Comboio is nu in balbezit. Apacz onderschept slim de pass. Apacz schiet op doel. Štitković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Calogero is nu in balbezit. Calogero geeft een lange en hoge pass. Halkalı probeert de bal met de borst te controleren. Halkalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fakiroğlu geeft een lange en hoge pass. Günde heeft problemen om de bal te vangen. Vicente met een sublieme pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Osajda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kafkaslıoğlu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vicente geeft een hoge lob. Fakiroğlu kopt de bal weg. Calogero heeft problemen om de bal te vangen. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Suárez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupacchiotti 39%, Sporting Flora 61%.
Lupacchiotti - Sporting Flora 6:0