Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB Sporting Flora
Geppo Tactiek 532-2
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 37.3
formidable Schieten average
solid Passen poor
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Klungelig pakt Guglielmini de bal. Grand is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grand neemt de hoekschop. Sánchez Jara maakt een snoekduik en kopt de bal. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Sporting Flora 1:0

12e minuut.
Vitár bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitár speelt de bal door. Centoletti is nu in balbezit. Centoletti draait met de bal, schiet en ... Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Sporting Flora 2:0

18e minuut.
Alakoski is nu in balbezit. Koniaris geeft een hoge lob. Centoletti springt en kopt de bal. Stodolny probeert de bal aan de voet te houden. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Sporting Flora 3:0

18e minuut.
Apacz probeert naar een medespeler te passen. Trepto is nu in balbezit. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Alakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Alakoski geeft de bal voor. Grand kopt de bal weg. Centoletti is nu in balbezit. Centoletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sánchez Jara passt de bal zonder na te denken. Centoletti is nu in balbezit. Günde is nu in balbezit. Centoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Centoletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 27%, Sporting Flora 73%.
AFUFU.VB - Sporting Flora 3:0

52e minuut.
Alakoski rent richting de bal. Centoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski speelt de bal door. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grand draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Kienast de bal. Grand rent richting de bal. Bihun begaat een overtreding. Bihun krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vicente rent richting de bal. Wołejszo verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Jara is nu in balbezit. Trepto onderschept slim de pass. Trepto schiet op doel. Cassinaia bokst de bal weg.

66e minuut.
Alakoski onderschept slim de pass. Alakoski probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Centoletti is nu in balbezit. Centoletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Centoletti heeft problemen om de bal te vangen. Günde is nu in balbezit. Centoletti onderschept slim de pass. Centoletti schiet op doel. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Sporting Flora 4:0

74e minuut.
Wołejszo passt de bal met de wreef. Centoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Centoletti met een sublieme pass. Grand is nu in balbezit. Grand draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Sporting Flora 5:0

83e minuut.
Wołejszo rent richting de bal. Wołejszo passt de bal met de wreef. Burasca geeft een hoge lob. Centoletti rent richting de bal. Centoletti schiet op doel. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Centoletti kopt de bal weg. Guglielmini heeft problemen om de bal te vangen. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Sporting Flora 6:0

89e minuut.
Vicente speelt de bal door. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihun probeert naar een medespeler te passen. Centoletti rent richting de bal. Centoletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 27%, Sporting Flora 73%.
AFUFU.VB - Sporting Flora 6:0