Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Gli Speppers
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10793
Dinamo Swiffer Sporting Flora
fratas Tactiek 532-2
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 38.9
formidable Schieten good
excellent Passen poor
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Calogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkanska onderschept slim de pass. Parkanska probeert naar een medespeler te passen. Zanev heeft problemen om de bal te vangen. Zanev draait met de bal, schiet en ... Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vicente kopt de bal weg. Daar is Calogero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De Meerleer rent richting de bal. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stodolny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 1:0

15e minuut.
Günde geeft de bal voor. Apacz probeert de bal met de borst te controleren. García Hueso is nu in balbezit. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vicente onderschept slim de pass. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek met een sublieme pass. Klungelig pakt De Meerleer de bal. De Meerleer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Luzifer is nu in balbezit. Luzifer passt de bal met de wreef. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer onderschept slim de pass. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... Cuéllar bokst de bal weg.

25e minuut.
Przeczek met een sublieme pass. Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzifer geeft een hoge lob. Daar is Zanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kienast verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast passt de bal zonder na te denken. García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer verovert de bal door een tackle van achteren. De Meerleer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ziutek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt De Meerleer de bal. De Meerleer passt de bal zonder na te denken. Parkanska rent richting de bal. Parkanska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Luzifer bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hueso is nu in balbezit. Met opzet legt Przeczek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Przeczek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
García Hueso is nu in balbezit. De Meerleer onderschept slim de pass. De Meerleer met een sublieme pass. Klungelig pakt Zanev de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kienast onderschept slim de pass. Ziutek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziutek passt de bal in één keer door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stodolny verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parkanska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vicente kopt de bal weg. Daar is Guglielmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De Meerleer draait met de bal, schiet en ... Cuéllar speelt de bal door. Parkanska kopt de bal weg. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 12%, Sporting Flora 88%.
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 1:0

47e minuut.
Kienast verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast geeft de bal voor. Klungelig pakt Budija de bal. Budija haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 1:1

50e minuut.
Karik speelt de bal door. Parkanska rent richting de bal. Parkanska passt de bal met de wreef. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Guglielmini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parkanska met een snelle inworp. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Parkanska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budija rent richting de bal. Gabbianelli begaat een overtreding. Gabbianelli krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Parkanska passt de bal zonder na te denken. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmini rent richting de bal. Zanev verovert de bal door een tackle van achteren. Zanev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt De Meerleer de bal. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer onderschept slim de pass. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 2:1

60e minuut.
Klungelig pakt Budija de bal. Zanev verovert de bal door een tackle van achteren. Parkanska bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkanska geeft de bal voor. De Meerleer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hoecke passt de bal met de wreef. Luzifer is nu in balbezit. Luzifer probeert naar een medespeler te passen. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 3:1

65e minuut.
Ziutek speelt de bal door. Klungelig pakt Hoecke de bal. Hoecke probeert naar een medespeler te passen. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 4:1

67e minuut.
De Meerleer met een sublieme pass. Parkanska is nu in balbezit. Parkanska passt de bal zonder na te denken. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 5:1

69e minuut.
Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Parkanska geeft een hoge lob. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... Cuéllar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 6:1

72e minuut.
Karik geeft de bal voor. Vicente kopt de bal weg. Daar is Guglielmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kienast verovert de bal door een tackle van achteren. Kienast passt de bal met de wreef. García Hueso speelt de bal door. Budija is nu in balbezit. Budija schiet op doel. Jeanneau bokst de bal weg.

89e minuut.
Guglielmini geeft de bal voor. Inworp. Parkanska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanev schiet op doel. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 24%, Sporting Flora 76%.
Dinamo Swiffer - Sporting Flora 7:1