Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Frigidaire
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21027
Freddolosi Sporting Flora
new deal 6 Tactiek 532-2
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 33.4
very good Schieten adequate
solid Passen weak
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Cuéllar speelt de bal door. Befi kopt de bal weg. Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Chiara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kienast is nu in balbezit. Chiara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiara krijgt een gele kaart.

12e minuut.
D`Acunto kopt de bal weg. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün is nu in balbezit. Atgün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sporting Flora 1:0

33e minuut.
Klungelig pakt D`Acunto de bal. D`Acunto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guglielmini de bal. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. Cuéllar bokst de bal weg.

34e minuut.
Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenosi verovert de bal door een tackle van achteren. Velenosi passt de bal zonder na te denken. Radaelli heeft problemen om de bal te vangen. Radaelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Carandente Perreca verovert de bal door een tackle van achteren. Guglielmini rent richting de bal. Carandente Perreca verovert de bal door een tackle van achteren. Carandente Perreca schiet op doel. Cuéllar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sporting Flora 2:0

40e minuut.
D`Acunto geeft de bal voor. Carandente Perreca kopt de bal weg. Vicente is nu in balbezit. Atgün onderschept slim de pass. Atgün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bihun verovert de bal door een tackle van achteren. Rousák is nu in balbezit. Rousák passt de bal zonder na te denken. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 30%, Sporting Flora 70%.
Freddolosi - Sporting Flora 2:0

47e minuut.
Kienast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kienast passt de bal zonder na te denken. Günde is nu in balbezit. Atgün verovert de bal door een tackle van achteren. Atgün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Guglielmini geeft een lange en hoge pass. Operti kopt de bal weg. Radaelli heeft problemen om de bal te vangen. Radaelli draait met de bal, schiet en ... Burliga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kienast controleert de bal met de borst. Radaelli is nu in balbezit. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bihun met een sublieme pass. Klungelig pakt Shandor de bal. Shandor passt de bal met de wreef. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli draait met de bal, schiet en ... Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atgün rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bihun met de inworp. Apacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiaveri. Apacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bihun wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
D`Acunto geeft een hoge lob. Carandente Perreca is nu in balbezit. Guglielmini rent richting de bal. Carandente Perreca onderschept slim de pass. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sporting Flora 3:0

78e minuut.
Chiara onderschept slim de pass. Chiara geeft een hoge lob. Günde probeert de bal met de borst te controleren. Atgün rent richting de bal. Atgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sporting Flora 4:0

81e minuut.
Chiara passt de bal in één keer door. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli passt de bal met de wreef. Atgün heeft problemen om de bal te vangen. Atgün draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sporting Flora 5:0

87e minuut.
Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Carandente Perreca de bal. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Cuéllar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sporting Flora 6:0

90e minuut.
Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Befi rent richting de bal. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Velenosi is nu in balbezit. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Holmqvist bokst de bal weg. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - Sporting Flora 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 32%, Sporting Flora 68%.
Freddolosi - Sporting Flora 6:1