Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: Armando Picchi
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12000
Livorno violetta
ACSDALTRIV2 Tactiek asbrubbo
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten average
excellent Passen good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Dúbravec rent richting de bal. Dúbravec passt de bal zonder na te denken. Chiron speelt de bal door. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - violetta 1:0

12e minuut.
Campagno rent richting de bal. Campagno passt de bal met de wreef. Jantoš onderschept slim de pass. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir schiet op doel. Brůha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ahjupera kopt de bal weg. Daar is Jantoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jantoš passt de bal met de wreef. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - violetta 2:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campagno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Bdeir speelt de bal door. Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti haalt uit met een fantastische trap. Brůha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Vandeurzen geeft een lange en hoge pass. Niedziułka is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandeurzen zal de hoekschop nemen. Niedziułka springt en kopt de bal. Bifulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Campagno met een sublieme pass. Özertem rent richting de bal. bin Bdeir onderschept slim de pass. bin Bdeir schiet op doel. Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - violetta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 50%, violetta 50%.
Livorno - violetta 3:0

52e minuut.
Kopaczka geeft een hoge lob. Niedziułka rent richting de bal. Valjević maakt een afschuwelijke overtreding. Valjević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Campagno passt de bal zonder na te denken. Lora met een sublieme pass. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - violetta 4:0

57e minuut.
Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno passt de bal zonder na te denken. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir schiet op doel. Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

60e minuut.
Campagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagno passt de bal in één keer door. bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - violetta 5:0

67e minuut.
Hejno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
bin Bdeir is nu in balbezit. Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti passt de bal met de wreef. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ... Brůha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Chiron maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niedziułka rent richting de bal. Kalasidirov begaat een overtreding. Niedziułka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vandeurzen wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - violetta 5:1

76e minuut.
Klungelig pakt Ahjupera de bal. Campagno verovert de bal door een tackle van achteren. Campagno speelt de bal door. Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - violetta 6:1

82e minuut.
Kalasidirov geeft een hoge lob. Ahjupera is nu in balbezit. Ahjupera geeft de bal voor. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tassotti rent richting de bal. Tassotti schiet op doel. Brůha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jović geeft een hoge lob. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 50%, violetta 50%.
Livorno - violetta 6:1