Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: U.S. Arten Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23261
U.S. Arten violetta
lasthope Tactiek asbrubbo
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Jović rent richting de bal. Jović passt de bal met de wreef. Niedziułka rent richting de bal. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kartal verovert de bal door een tackle van achteren. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Brůha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kiron passt de bal in één keer door. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Judiščák rent richting de bal. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

13e minuut.
Inworp. Rębacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knézy geeft de bal voor. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Brůha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Vacas met de inworp. Knézy geeft de bal voor. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Brůha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - violetta 1:0

21e minuut.
Özertem geeft de bal voor. Pest rent richting de bal. Pest geeft de bal voor. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. Brůha bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rębacz neemt de hoekschop. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Judiščák de bal. Judiščák schiet op doel. Brůha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiron passt de bal met de wreef. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - violetta 2:0

29e minuut.
Jović is nu in balbezit. Kiron verovert de bal door een tackle van achteren. Kiron probeert naar een medespeler te passen. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Čepinac is nu in balbezit. Čepinac geeft een lange en hoge pass. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel. Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - violetta 3:0

32e minuut.
Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron geeft een lange en hoge pass. Vacas kopt de bal weg. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel. Brůha bokst de bal weg.

35e minuut.
Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki passt de bal met de wreef. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák schiet op doel. Brůha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - violetta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Arten 39%, violetta 61%.
U.S. Arten - violetta 4:0

48e minuut.
Kiron rent richting de bal. Kiron passt de bal zonder na te denken. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz geeft een hoge lob. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - violetta 5:0

52e minuut.
Rębacz speelt de bal door. Vacas heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ahjupera rent richting de bal. Ahjupera geeft een hoge lob. Belgiovane is nu in balbezit. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. Rokita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Chiron de bal. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz passt de bal met de wreef. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Kopaczka de bal. Vacas is nu in balbezit. Kopaczka speelt de bal door. Ahjupera is nu in balbezit. Ahjupera geeft de bal voor. Rokita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hejno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Pest maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pest naar de kleedkamers voor een vroege douche. Niedziułka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Judiščák heeft problemen om de bal te vangen. Chiron is nu in balbezit. Judiščák verovert de bal door een tackle van achteren. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - violetta 6:0

79e minuut.
Knézy is nu in balbezit. Knézy geeft de bal voor. Judiščák rent richting de bal. Judiščák schiet op doel. Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Arten 51%, violetta 49%.
U.S. Arten - violetta 6:0